עזרה קטנה לצעירים...

עזרה קטנה לצעירים...

היי, אני מסיים השנה את שנה ב (אני מקווה...) ואני צריך להרכיב מערכת לשנה ג למסלול כלכלה ומנהל עסקים. אשמח אם תוכלו לעזור לי קצת מהניסיון שלכם בקשר לאיזה קורסים כדאי לקחת מהבחירה ולאיזה מרצים כדאי ללכת בקורסי חובה. אגב, הבנתי שהרבה מקורסי הבחירה שהיו לכם התבטלו לנו לשנה הבאה, אז אם יש מישהו שמכיר את הקורסים שיהיו לנו ויכול לתת חוות דעת אני אשמח לשמוע. דבר אחרון, איך הסמינריונים? הבנתי שאנחנו צריכים לעשות אחד בכלכלה ואחד במנה"ס, זה ארוך ומייגע או אפשרי? תודה מראש.

גם הורידו לכם מרצים מקורסי החובה...

בכל מקרה: כלכלת ישראל: אני הייתי אצל יונג והוא היה בסדר גמור. מחירים ג': שנה הבאה יש לכם רק ניצן והילמן, אז עדיף ניצן. סקירת מחקרים: יש ברירה? קורסי בחירה: אזרנרט קצת קשה, מרצה מייגע אך נחמד. איך שאתה רוצה. רות וולף: מעניין, יש לעשות עבודה באמצע הסמסטר, אבל המבחן היה מוזר מאוד (אמריקאי) ודי קל. ציונים גבוהים בעקרון. סמינריונים: תלוי אצל איזה מרצה אתה רשום. יש מרצים שרוצים פחות ויש שרוצים יותר. אני יודע שמי שהיה רשום אצל סילבר עבד קשה כל השנה אבל כולם (לפי מיטב ידיעתי) כבר הגישו ונפטרו מזה מהר. יונג הבנתי שגם נחמד. אני רשום אצל ברזיס - אני ושותפתי בערך בשליש עבודה, אבל היא ממש נחמדה ועוזרת למי שמראה רצינות (מגיע אליה במהלך השנה כמה פעמים ויודע לחשוב על נושא). על בן ישר לא שמעתי המלצות - היא בעיקר עוסקת בתורת המשחקים וקבלת החלטות. על רפופורט בסמינריון שמעתי לכאן ולכאן - הוא בעיקר על מיקרו, כלכלה ציבורית והסטוריה כלכלית. לגבי ארוך ומייגע: כאמור זה תלוי במרצה ובך. יש אנשים שמטבעם עושים הכל מתחילת השנה פחות או יותר ואז המרצים מאוד מרוצים מזה. יש מרצים שלא מקבלים עבודות אחרי סמסטר ב', ויש כאלה שלא משנה להם לקבל עד תחילת השנה שלאחר מכן (מועד האחרון להגשה הרשמי). הכי חשוב זה לבחור נושא שמעניין אותך.

abalaba2

New member
בכלכלת ישראל

זה לא ממש משנה את מי אתה לוקח. בסמנריון, אם המרצה שלך מאפשר, תן לזה פוש בתחילת שנה ותפטר מזה עד תחילת סמסטר שני, מכיוון שאתה במנהל עסקים אני מניח שתרצה כבר "לצאת לשוק" בסמסטר ב' אז אני מציע שתפנה לך אותו מקורסים שיכלת לקחת בא'. לסיכום, קח באיזי.

למעלה