עזרה קטנה בתחפושת.

עזרה קטנה בתחפושת.

קוראים לי אלון, אני מרעננה. בן 17. אני לבן כמו סיד, עיניים כחולות, וכל הסבים והסבתות שלי נולדו בפולין ואני מושא לירידות על אשכנזים מתי שצריך P: לכן החלטתי פורים הזה להתחפש לערסוואת קלאסי ישראלי. משהו שיכול להיות מאוד משעשע אם אני יעשה אותו. אני מתכנן לבוא עם ג'ינס וגופייה בלי שרוולים כזאת... קניתי גורמט ושרשר מתכת כזה דיי גדול שיכול להיות מתאים לפרווה שלי על החזה חח אולי גם טבעת אני אוסיף. אני אקנה גם סיגריות צעצוע, אני לא אתגלח שבוע ויעשה גילוח מעוצב של ערסוואתים. אבל יש לי כמה דברים שהייתי רוצה עזרה ממומחים. 1) אני לא בטוח שהשרשר שקניתי מספיק. לא יודע..זה פשוט נראה לי לא מספיק. מי שהו יודע איפה אפשר להשיג במחיר ממש זול איזה משהו דמוי זהב? או משהו אפילו ממתכת שנאי אצבע אותו בזהב? אולי שרשרת כזאת של אופניים שאפשר לעשות ממנה שרשרת של ערסים? (משהו בסגנון הסרטון של נאור ציון על הערסים). 2) ז'קט עור שחור או דמוי עור שחור על הגופייה. זה משהו שחשבתי עליו אבל אין לי דרך להשיג אותו. מה אתם אומרים? בכלל מה אפשר לשים מעל? 3) לתלות שלט על עצמי. חשבתי על: סופר-מגה ביטון. אם למישהו יש עוד רעיונות אני שמח לשמוע. בכלל, כל מה שעולה על דעתכם שאפשר להביא או לשים אני ממש אודה לכם. תודה מראש, (וסליחה שחפרתי פה מכתש P: )

נראה לי שהתחפושות שלך מושלמת

לגבי ג'קט - אין לך ממי להשאיל ג'קט כזה? השלט נראה לי מיותר

אלישוס

New member
אהבתי מאוד את הרעיון חח השלט נחמד!

ואני חושבת שאפשר להוסיף סיגריה על האוזן כזה ואיזה כמה טבעות (משוק הכרמל בצלאל אפשר לקנות..) לשים טבעת במיוחד בזרת... וכל השאר מושלם.. לא חייב ג'קט

ואללה? חח סבבה. תודה! ../images/Emo24.gif

נראה לי ייצא באמת טוב. ואין לי ממי להשאיל ז'קט כי לחברים שלי יש אמיתי מעור ואין סיכוי שיביאו את זה לפורים. גם אני לא הייתי מביא חח ועל השלט אני כנראה אוותר כי מסתבר שאף אחד לא מבין מה זאת אומרת סופר מגה ביטון. ותודה בקשר לרעיון הטבעת! אני אמצא באמת.

אלישוס

New member
למה לא להבין..?

אני דווקא הבנתי :) אבל בכל מקרה יש לי בשכבה 2 ביטונים והם הכי לא ערסיים (תאומים..) לא חייב ג'קט אתה יכול לקחת גופיה כזאת צמודה .. תראה באתר של הישראלים.. הסדרה של רשת יש איזה קטע עם ערס שקונה לחברה שלו גלידה משהו קורע!!! אולי תיקח רעיונות... בהצלחה!

לא גלידה הוא קונה לה שייק

תוציא תוציא תתות! יאללה פנק אותה באיזה תאפאוווז...תפוז?...פנק פנק אותה איך נשפכתי יא אללה

LinKerBel

New member
חובה ציפורן זרת ארוכה!!

אתה יכול להדביק ציפרניים מלאכותיות כאלה שעולות שקלים בודדים, אבל רק על הזרת..!

אפשר להוסיף-

אם יש לך חשק להשקיע, אז להסתפר עם הפסים האלה שעושים מעל האוזן. אני לא יודעת איך קוראים לזה
להסתובב עם שירים מזרחיים/טראנסים בפלאפון בפול ווליום לצבוע קצת בלונדיני בשיער [אפילו עם ספריי] להוריד את המכנסיים והוציא את הבוקסר וכמובן, העיקר זה הדיבור וההליכה ;]

:] חה! :] נחמד לאללה..

אמממ.. לא ראיתי שכתבת מש'ו על הנעלים- אז למען הסר ספק, ערסים מסתובבים עם כפכפים, כאלו שהולכים איתם לים! :]

למעלה