עזרה קטנה בבקשה :) איך כותבים: ישב עזב הרבה תודה!
P potato from hell New member 19/10/06 #2 עוד משהו על הדרך.. המדינות הערביות השכנות הערים הצפוניות ארצות (המזרח התיכון)
ה המלאכית בלבן New member 19/10/06 #4 טוב, מנסה.... الدول العربية المجاورة - המדינות הערביות השכנות المدن الشمالية - הערים הצפוניות بلدان السرق الاوسط- ארצות המזרח התיכון (לא סגורה לגבי ה"ארצות") הלך לי יאי! אקבל תיקונים בברכה
טוב, מנסה.... الدول العربية المجاورة - המדינות הערביות השכנות المدن الشمالية - הערים הצפוניות بلدان السرق الاوسط- ארצות המזרח התיכון (לא סגורה לגבי ה"ארצות") הלך לי יאי! אקבל תיקונים בברכה
N Nadia02 New member 19/10/06 #5 רק טעות אחת קטנטנה الشرق במקום السرق , בטוח שזו טעות בהקלדה לא יותר . נתן לאומר بلدان أو دول . חוץ מזה הכל נכון
רק טעות אחת קטנטנה الشرق במקום السرق , בטוח שזו טעות בהקלדה לא יותר . נתן לאומר بلدان أو دول . חוץ מזה הכל נכון
ה המלאכית בלבן New member 19/10/06 #3 אוקיי, ישב - קאף עין דאל (קעד) או ג'ים לאם סין (ג'לס) עזב- תא רא כאף (תרכ) לגבי השאר... אני פשוט לא מסתדרת עם המקלדת הממוחשבת בערבית.. X_X
אוקיי, ישב - קאף עין דאל (קעד) או ג'ים לאם סין (ג'לס) עזב- תא רא כאף (תרכ) לגבי השאר... אני פשוט לא מסתדרת עם המקלדת הממוחשבת בערבית.. X_X