עזרה קטנהה

s0sem1

New member
עזרה קטנהה

איך רושמים באלדי אולייר באנגלית? וגם מה עדיף..סטרטוקטסטר מקסיקנית או יפנית?

yoni162

New member
תקן אותי אם אני טועה אבל...

הפנדר היחידות שמיוצרות ביפן הן סדרת ה-Standard, וכמובן כל ה-Squier למיניהן, בעוד שסידרת ה-Deluxe מיוצרת במקסיקו...

adiels

New member
טעות בידך ידידי......

הסדרות השונות של הסקואיר מיוצרות בקוריאה ובסין היום כבר כמעט כולם בסין, ביפן לעומת זאת מיוצרות אמנם סטראט סטנדרטיות, אבל הם באיכות הרבה יותר טובה משל המקסיקניות, דבר שני יש דגם של איירון מיידן סטראט שמיוצר בייפן, שהוא דגם אחד מהטובים של פנדר!!

yoni162

New member
הממ...

זה לא נשמע לי הגיוני כל כך. אז למה הדלוקס עולה יותר מהסטנדרט? אם מה שאתה אומר היה נכון אז סדר המכירים היה הפוך, או שפשוט את הדלוקס היו מייצרים ביפן (אבל מייצרים אותן במקסיקו)... אני מסכים איתך שהדגם של איירון מיידן טוב בהרבה מסדרת הדלוקס, אבל זה עדיין מקרה חריג... בכל אופן, המקסיקניות ידועות בכך שהן נותנות את הכי הרבה תמורה בשביל הכסף.

זרקו את כל מה שיש לכם ביד,

כי טעות ביד כולכם... כל אחד אמר דבר טיפה נכון, ואני בכלל לא רוצה לצער אתכם, אבל ירדתי רק בשביל זה... המפעל היפני של פנדר נסגר לפני כשנה... הכל הועבר למקסיקו... מבאס, אבל נכון... דרך אגב... יש לי סקוויאר יפנית בת איזה שבע שנים טובות, אבל שימו לב, היא יפנית... אבל כיום כל הסקוואירים מיוצרים בסין וקוראיה וכאלה אז זה כבר לא משנה גם... ביי

yoni162

New member
סתרת את עצמך...ברור שזה משנה

מה אין יותר פנדר יפניות בעולם? אנשים צריכים לדעת מה ההבדלים בין יפניות למקסיקניות. מה יקרה כשתמכור את הסקוויר שלך לאיזה מישהו? המישהו הזה יבוא לפה וישאל "הי חברה תגידו, כדאי לי לקנות את היפנית הזאת או שכדאי לי לחסוך למקסיקנית?"

לא סתרתי את עצמי כלל וכלל...

דיברתם על איפה מיצרים ובלה בלה בלה... אני אמרתי שכבר לא מייצרים פנדריות יפניות לצערי... וזהו...

אה... קראתי שוב... הבנתי...

זו לא הייתה סתירה... זו הייתה סתם אי הבנה... היום בכלי זבל לא תמצא פנדריות יפניות, כי הפסיקו לייצר... אין לי מושג מה יותר טוב...

adiels

New member
צודק....

המפעל ביפן נסגר אפילו קצת יותר משנה, ובאמת להשיג סטראט יפנית או באס מאוד קשה היום, יש לחבר שלי סטראט סטנדרטית יפנית, ולדעתי היא הרבה יותר טובה מהמקסיקנית, לא מבחינת הצליל, כי הן אותו הדבר, אלא מבחינת כל מה שמסביב, במקסיקניות הרבה פעמים החלקים נוטים להשתחרר בערך כמו בסיניות, אבל לא עד כדי כך. לחבר שלי יש את היפנית בערך 4 שנים ועד היום לא השתחרר לו כלום. אני אישית לא ממליץ על מקסיקניות.

ram liran

New member
בוא נעשה סדר בבלאגן

ראשית כל - מפעל פנדר ביפן לא נסגר, הוא פשוט שינה את ציביונו. במסגרת צעדי ההתייעלות של השנים האחרונות, פנדר חילקה את הייצור - סדרות הסטנדרט מיוצרות עכשיו רק במקסיקו, סדרות הדלוקס והאמריקן למיניהן מיוצרות בארה"ב ודגמים מיוחדים מיוצרים ביפן. דוגמאות ממחלקת הבסים של פנדר: סטנדרט ג´ז בס - מיוצרת במקסיקו. ג´ז בס דלוקס - מיוצרת בארה"ב. ג´ז בס מרקוס מילר - מיוצרת ביפן. סקוויר - מיוצרת בקוריאה או בסין. כיום פנדר עושים מאמצים גדולים להשוות את רמת הייצור במפעל ביפן לזו המקובלת במפעל בארה"ב, ואילו המפעל במקסיקו מעט פחות טוב ברמת הייצור. Ram-bo

טעות בידיך...

אין... אני אומר לך... הרצל אמר לי... המפעל ביפן נסגר... וזה לא למען התיעלות ולא נעליים, גרביים טי שירט, וגם קצת סנו לניקוי אסלות במבצע 15 שקלים רק במכולת של מרקוס... אין יותר וזה... וגם מה זה השטויות האלה שהם מנסים להשוות!??!? אם הם היו רוצים להשוות הם היו עושים זאת בקלות... זה לא שיש איזה סוד של פנדר אמריקה שהם לא מוכנים לגלות ליפנים, ובאותה מידה, אין איזה עץ מיוחד שיש לאמריקקים... אין... זה היה פעם כמו מקסיקו של היום, בשביל אנשים חסרי תקציב, ואז הם ראו שבמקסיקו זה הרבה יותר משתלם, כי שם יש עובדים תמורת משהו כמו חצי סנט לשנתיים... לכן הם סגרו את היפנים...

רונן ס

New member
הפנדר הטובות ביותר מיוצרות בארה"ב

מה הוויכוח? מי שרוצה פנדר אמיתית יילך רק על האמריקאיות. MADE IN U.S.A רונן

yoni162

New member
אוף מה זה קשור בכלל עכשיו?

תמיד יהיה את האחד שיקפוץ ויגיד "פנדר זה רק אמריקאיות". זה ברור לכולנו שהאמריקאיות הן לכאורה הכי טובות, אבל מה לעשות שלא לכולם יש כסף ו סבלנות לחסוך לאמריקאית, מה גם שלא על זה הדיון בכלל. לדעת רבים, ההבדל במחיר בין המקסיקניות לאמריקאיות לא ממש שווה את הכסף, אבל כמו שאמרתי לא על זה הדיון בכלל.

רונן ס

New member
יוני- שאלה לי אליך

זה קשור לוויכוח מכיוון שמדובר על פנדר ומדינות בה מייצרת החברה את הגיטרות שלה. וכעת לשאלה: מה היית מעדיף, אמריקאית יד שניה או מקסיקנית חדשה? אם לא הבנת את מוסר ההשכל של הסיפור שלי, אז אומר זאת שוב: יד שניה היא הפתרון למי שרוצה ואין לו מספיק כסף. ראיתי מקסיקניות שעולות 4K. בסכום הזה אני מביא לך אחלה אמריקאית יד שניה. זהו. קח את זה בקלות ידידי... רונן

Petrucci-jr

New member
אין לך מושג כמה ...

אין לך מושג כמה הרבה אנשים (שמבינים) אמרו לי שהמקסיקנית אחרי שהוספתי לה HS-3 שהיא נוחה, וצליל יותר טוב , אמריקאית סטנדרטית פחות טובה מהמקסיקנית שלי, מלא אמרו לי את זה!!

adiels

New member
לגבי הקורונה אתה ממש צודק.......

אבל שוב פעם אין בכלל להשוות בין מקסיקנית ליפנית היפניות תמיד יהיו הרבה יותר טובות וזה בכל התחומים לא רק בגיטרות, בשורה התחתונה תמיד מי שתתקרב לרמת יצור של USA זו תהיה יפן ולא אף אחת אחרת.

ram liran

New member
נו באמת...

רוצה הוכחה? (אני מרגיש קצת דבילי שאני צריך להוכיח את קיומו של מפעל פנדר ביפן, אבל שיהיה
) כנס לאתר של פנדר, כנס לדגמים היותר איזוטריים שלהם. איזו כתובית תראה שם? made in japan סוף דיון. Ram-bo

למעלה