עזרה (קולנוע דניאל)

• פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך

snup

New member
עזרה (קולנוע דניאל)

אני כבר לא תושב הרצליה, אבל זכרונות הילדות תמיד יישארו. מידי פעם אני קופץ לבקר. בכל מקרה הבעיה שלי היא שאני לא זוכר אם קולנוע דניאל הוא הקולנוע שצמוד למלון דניאל. הפעם האחרונה שהייתי בו זה היה כשהיציגו את הסרט "רמבו" משהו כמו שנת 1985. ראיתי בעיתון שמקרינים שם את הסרט "גיבור". ואם אני כבר קופץ לביקור(וזה בגלל המקום הקסום) הייתי רוצה לקפוץ לאיזה בית קפה טוב אחרי הסרט(משהו בסביבות חצות). מן הסתם אני יודע שהכל סגור בהרצליה בשעה שכזו, אבל טיול במרינה שעוד לא הייתי בה וישיבה בבית קפה יכולה לסגור לי את הערב. מישהו יכול לעזור?

dror me

New member
כניסה לקולנוע דניאל...

הכניסה היא בצד הדרומי של המלון. אני הייתי מוותר על הביקור במרינה וזאת הסיבה... באזור התעשייה יש כמה ביתי קפה נחמדים. תודה, דרור

snup

New member
כמו שכתבתי....

לא הייתי בחוף של הרצליה די הרבה זמן, בחישוב פשוט כמעט 20 שנה. ראיתי בלינק ששלחת לי שקו המים כיום נושק ממש לסלע כורכר, יותר מאשר פעם. זכור לי מפולות בקטע של אפולוניה ואפילו שנהרגו שם אנשים. היה שם בחור שגר במערה. היות והרצליה לא רחוקה אעשה פעם סיבוב קטן ואבדוק האם אתה צודק ?. זה לא אומר שאתה לא צודק, אבל אין טוב ממראה עיניים. ..ותודה על העזרה. מקווה שיש בתי קפה פתוחם בחצות כי ממה שזכור לי הרצליה היא עיר ישנונית משהו והכל סגור בלילה.

*neta*

New member
האיש במערה, שהגג או חלק ממנו ירוק?

ובלילה בים יש את אפרופו (באוקיינוס) ואת פיקאסו (ליד זבולון-אכדיה) שאני כמעט בטוחה שהם פתוחים... מקסימום הולכים קצת לרחוב מדינת היהודים שם יש המון מסעדות ובתי קפה.

למעלה