עזרה- צעצועים לכלב

nirb17

New member
עזרה- צעצועים לכלב

הי כולם
יש לי כלב גולדן מעורב בן 2 וחצי בגודל בינוני מינוס.
איזה צעצועים אתם ממליצים עבורו? ואשמח גם לקישורים באייבי ויש לי תקציב נמוך

תודה ושבוע טוב לכולם :)

KallaGLP

New member
קונג, חבל, עצמות לעיסה (כולל עצמות בקר).

תלוי גם במה שהכלב אוהב. הכלב שלי למשל התחבר מאוד לאיזה צעצוע מצפצף. צריך לנסות ולראות. תלוי גם ברמת האנרגיה של הכלב. כלב אנרגטי זקוק ליותר צעצועים וגיוון מאשר כלב רגוע ו"עצלן".
באשר לתקציב אני באמת לא יודעת, צריך לחפש באינטרנט ולהשוות מחירים.

KallaGLP

New member
למה עיסוקי בחיים רלוונטי?

איני מאלפת ואין למקצוע שלי כל קשר לגידול או חינוך כלבים, אם לזה אתה חותר. אני פשוט אוהבת כלבים (וחתולים) ומגדלת כאלה, זה הכל.

DAHUJI

New member
חסר תוצאות ב- eBay?...

יש לך אינסוף תוצאות ומוצרים בשורת חיפוש מאוד פשוטה.

אם אתה רוצה המלצות מניסיון אישי:
1. פריסבי.
2. צעצוע משיכה עם כדור בקצה מכותנה טבעית.
3. גזר מכותנה טבעית, החמוד שלי מאוד אהב והשתולל איתו.
4. צעצוע משיכה בצורת 8 מכותנה טבעית.

עכשיו, ציינת שהתקציב שלך נמוך - אז לך על כל הפיצ'יפקס הזולים מסין, תרביץ כמה הזמנות מהאי-ביי ותראה בעצמך מה טוב ומה שווה את הכסף ומה לא.
גם אני (כולנו בעצם) עשיתי ניסוי וטעיה, אבל רוב הפעמים הצעצועים שהזמנתי היו באמת שווים את ה- 3 וחצי ש"ח שלהם. עם כאלו סכומים מגוחכים הייתי מוכן לספוג את הטעות.
אם אתה רוצה להשקיע מעט יותר, אז ישנו מוכר מארה"ב שאני מאוד אוהב ולקוח קבוע שלו (philip_ahrens) עם כל ה- KONGים למיניהם במחירים זולים יותר מבארץ כמעט תמיד. אלו צעצועים יותר איכותיים (שמיוצרים גם הם בסין
) ולכן גם יקרים יותר, ובדר"כ לא מתאימים לתקציב מוגבל... דוגמא? כדור טניס מצפצף יעלה 10 ש"ח (מידה מדיום) ולא 2 ש"ח.
אם תרצה המלצה לגביהם תשאל ותקבל.

הערה חשובה: את כל הצעצועים צריך לשים בארגז/סלסילה ולהרחיק מהכלב לגמרי. נניח על מדף גבוה או בתוך ארון, ושלא תהיה לו גישה אליהם.
להוריד לו 2 או 3 צעצועים מקסימום כל פעם, ולתת לו לשחק איתם (או לשחק איתו איתם) עד שהוא ישתעמם מהם (כמעט תמיד אחרי יום-יומיים) או עד שהוא יהרוס אותם... כל פעם להחזיר את הצעצועים שלמטה לארגז אחרי יום-יומיים ובמקומם להוציא אחרים... ככה הכלב מתרגש כל פעם מחדש מהצעצועים ולא מתרגל אליהם

למעלה