עזרה- פעולת חושים..

yalda123

New member
עזרה- פעולת חושים..

למישהו יש רעיון לפעולה ממש מגניבה על אחד החושים? (חשוב שזה יהיה רק על חוש אחד... ) תודה מראש~ מדריכה במצוקה!

קבלי...

אממ העברנו עכשיו מערך חושים.. אם התכוונת כאילו לנושאים אז יש לך את הראיה שמיעה מישוש טעם וריח ויש את המיוחדים.. חוש כיוון חוש הומור וכאלה :) אם התכוונת למתודות וכאלה אז תגידי לי חוש ספציפי ואני אקליד לך את הפעולה שלו.. דניאל

yalda123

New member
כן...

זה מה שהתכונתי, בעיקרון אני צריכה פעולה על כל חוש, לא משנה לי עכשיו על איזה .. תבחרי ותקלידי לי , אם את יכולה.. תודה רבה!

טיפקסית

New member
חוש הטעם

ראשית לפתיחה ניתן לעשות את המשחק בו מתחלקים לזוגות,עיניו של אחד מבני הזוג נקשרות בבד או משהו דומה והוא מקבל כל מיני דברים לטעום ועליו לזהות מה הוא קיבל-הזוג שצבר הכי הרבה תשובות נכונות-זוכה!!!! יש גם את הקטע של אם היית אחד הטעמים איזה טעם היית רוצה להיות-מר מלוח,חמוץ,מתוק, מריר ועוד ... אפשר לתת לקבוצה כרטיסיות עם שמות הטעמים [שהזכרתי קודם] ולכל אחד מהטעמים הם צריכים להצמיד מאכל אחד או לצייר מאכל אחד אפשר שכל אחד בקבוצה יבחר טעם אחד ויגיד צבע שלדעתו מתאים לאותו טעם נגיד ורוד-מתוק צהוב- חמוץ כתום-מלוח ועוד דברים מסוג זה בהצלחה בשמת, קן אופק, מד"צית השומר הצעיר

hadasbaril

New member
לאמיצים:

מלמדיפ הלכת שועל: רגל אחרי רגל שמניחים את האצבעות לפני העקב ועושים את זה יחפים. ואז מישוש:הולכים בזוגות החוש השישי: מישהוא במעגל מרזיק ענף ביד פתוחה(לא אגרוף) שאר החברה במעגל מסביב. המטרה שלהם לקחת תענף. שלו להרגיש(לא שלמוע) מתי באים לקחת תענף.... די קשה. מתאים לך-אני אמשיך את כול הפעולה. לי עשו את זה בחוגי סיור.

למעלה