עזרה פסיכולוגית

O r l i

New member
עזרה פסיכולוגית

שלום לכולכן, אין ספק - קשה לי מאד לקרוא באתר, מקווה שיהיה לי הכח לכתוב את הסיפור שלי יום אחד. בינתיים, אני זקוקה לעזרה מקצועית, בעיקר בעקבות "לופ" שנכנסתי אליו, שבו אני משוכנעת לאני לא אוכל יותר להכנס להריון, והפלא ופלא אני באמת לא מצליחה להכנס להריון. אם יש לכן משהיא להמליץ לי, שמתמחה בנושא כזה, אני אודה לכן מאד. תודה אורלי

עזרה פסיכולוגית

אורלי שלום. אני אכן מקווה שיום אחד תאזרי כוחות לכתוב את הסיפור שלך. אני גיליתי כי כתיבה ממש עוזרת לי לנסח את עצמי ואולי טיפה יותר להבין ולהתחיל להאמין שכל הסיוט הזה אכן אמיתי. לצערי אין לי כתובת ספציפית לתת לך, אבל ראיתי כי בכתבה שתמי סרקה עבורינו מצויינת דניאלה קרת אידלמן (אם זכרוני אינו מטעני). אני אנסה גם לברר עם חברה שלי שעובדת בתחום הפסיכולוגי אם היא מכירה מישהו שעוסק ספציפית בתחום הזה, לרווחת כל חברות הפורום. שלך, פילה סגולה

liron m

New member
פסיכולוגית מומחית

יש לי להמליץ לך ולכל מי שמעוניין על פסיכולוגית. שמה ד"ר מאיה לרמן והיא גרה בכפר אזר. קיבלנו את השם שלה מהרופא שלנו. היא מתמחה באובדן הריון ומלווה זוגות מרגע האובדן, דרך ההריון הבא שהוא תמיד מאוד קשה ועד ההצלחה המיוחלת בלידה הבאה. יש לי את הטלפון שלה בבית, אז אם את מעוניינת ארים אליה טלפון ואשאל אם זה בסדר לפרסם אותו כאן בפורום.

למעלה