* עזרה פנימית *

בועז מה שאני עברתי אפחד לא עבר

אני לא יספר את זה כי אנשים המומים שיש כזה דבר וסיפרתי להרבה תסיפור ולא רוצה שיזהו אותי ..תתעודד

בועz

New member
<><><>

זיהוי זה כבר סיפור אחר.. בכל מקרה, לכל אחד והמיוחדים שלו :)

אז

תעסיק את עצמך בדברים אחרים מלבד לחשוב עליה. ומספיק שתאמר לה את האמת בצורה עדינה והחלטית , זה יישמע כנה ואמיתי וממילא היא תשתכנע שזה טוב לשניכם. איזה נושא רגיש!

בועz

New member
<><><>

מבחינתה א ז הייתי המושלם שלה.. היום היא חושבת אחרת.. כי אנו חיים את ההווה ולא את העתיד

בועz

New member
<><><>

תודה, אני אומר לעצמי שלא אמצא מישהי כמוה, אך אני מאמין !!

אני משווה פרידה לאבל

אם אתה נפרד מבן אדם שלעולם לא תפגוש שוב, כמעט שאין הבדל אם הוא קיים בעולם או לא. ולכן האבל דומה. רק שכשאדם נפרד מהעולם, בפרידה שלו לא היתה אינטרקציה בינאישית, להבדיל מבן זוג וכדומה שיש סיבה בינאישית שגרמה לפרידה. @ לפעמים אפילו קשה יותר להתמודד עם פרידה מן החי דווקא בגלל שיש חצי אחוז של תקוה, להבדיל בפרידה מן המת. חצי אחוז שלא יפסיק לדגדג. @ אני מתנצל מראש בפני מי שצורמת לו ההשוואה, אבל זו דעתי באמת. @ אין פתרון לזכרונות ולגעגועים למת מלבד משכך כאבים בעוצמות שונות שהוא הזמן. הזמן שעובר. ולעומת זאת בפרידה מבן זוג מלבד מה שהזמן משכך את הכאבים יש דרך להתגבר על הזכרונות הצורמים ע"י קשר חדש שנוצר. @ ולגבי העניין הפרקטי של `חפצי הזיכרון` - אני ממליץ לתפוס רגע אחד של כעס או של קרירות ולזרוק/להשמיד את כולם. ברגע אחד. אח"כ לעולם לא תצטער. רק תבין שכאשר אתה זורק את החפצים האלו, אתה לא זורק רגשות. אתה תרגיש אותו הדבר גם אחר כך, אלא שלא יהיה דברים שיציפו את הזכרונות. אתה בסך הכול זורק חפצים שעון, תמונה או מגנט. אם אתה באמת רוצה להיפטר מההצפות של זכרונות, אתה מוכרח לתפוס רגע אחד של אומץ ולעשות את זה. @ בהצלחה.

הזכרת לי את עצמי

הפחד הגדול שלי זה פרידה כי אני חושבת לעצמי שיותר אני לא אראה אותו/ה.. בגלל זה כל פרידה שאני עוברת קשה לי בצורה לא רגילה !! ואני חושבת המון לפני שאני עושה את הצעד הזה..

בועz

New member
<><><>

אני חשבתי המון לפני הפרידה. הקשבתי יותר לאמא שלי אמרה שהיא תתאים לי ... אפ על פי שהיא היתה ככ טובה בעייני וחמודה...ה' יודע מי הבחורה ..

בועz

New member
<><><>

המשמעות הדבר, מחיקה של שישה חודשים של כיף וזיכרונות

דניאל7707

New member
אני היום

מתחילה תהליך כזה אחרי 10 חודשים מדהימים פתאום ככה בלי סיבה, בשניה אחת הכל ניגמר הלוואי והייתי יודעת. יש לי אפשרות לראות אותו מחר אבל אני לא יודעת מה לעשות,לבוא ולהיפרד יפה או שאולי כשהוא יראה אותי הוא יתחרט?

2ת Wל ר2

New member
לא! אל תיפגשי איתו!! זה יזיק לך!

כי אם הוא לא רוצה, זה לא טוב לך...

קליט

New member
כי מה הקטע ? . . תחזרי אלי שוב ל 10 חודשים ?

אם הוא רוצה אותך אז הוא יודע את הכתובת . את יכולה למשל לכתוב לו מכתב שלא ישלח אליו, או לדבר על זה עם מישהיא מבינה ונבונה שאת מעריכה אותה, ולעשות כל פעולה שאת יודעת שזה משחרר אותך ריגשית . יש יתרון בלהפרד באופן מסודר ויפה, אבל כאן כבר נפרדתם ואין ענין להתחיל קשר צולע כי הוא לא מעונין בקשר בעצם אז שילך - עדיף .

זה אולי נשמע פטתי... אבל עובד!‏

אתמול קיבלתי הצעה שפשוט עוזרת. קח לך 5 דקות של לבד, בחושך, בשקט, עיניים עצומות... בלי נייד בסביבה כמובן!‏ תדמיין את הבחורה מולך, אתה אומר לה שלום ובהצלחה והיא עונה גם שלום ובהצלחה ואתה רואה אותה הולכת... אתה לא מדבר איתה בדמיון הזה רק נותן לה ללכת והיא נותנת לך ללכת. זה משחרר ונותן הרגשה טובה. באמת.

2ת Wל ר2

New member
וואו! זה מאד קשה!! בקשר לשעון-

אני מציאה לך לגנוז אותו באיזה ארון שאתה לא תמיד פותח, לא לזרוק.. זה מידאאאי קשה עכשיו.. שים אותו בארון גבוה, תשתדל להיות עסוק כמה שיותר כדי שלא יהיה זמן רב למחשבות.. זה עוזר!! ועוד דבר.. כשכ"כ תתגעגע.. אתה יכול להסתכל על השעון..
בהצלחה!!

כמוני כמוך .....

אבל מה שאמרת הבחירה היתה טובה וזה הדבר היחיד שעוזר להתגבר בהצלחוחה בחור

למעלה