* עזרה פנימית *

בועz

New member
* עזרה פנימית *

מה עושים כשמנסים לשכוח בחורה \ בחור שיצאתן\ם תקופה ארוכה ולא הולך? אני יודע שהבחירה שבחרתי היתה לטוב.. אך אני מתגעגע לימים הטובים! מסתכל על השעון קיר שהיא הכינה לי אך לשוא, לא יכול לחשוב על לזרוק אותו אני יודע שה' ישלח לי בחורה יותר טובה ממנה, אפילו יותר מזה.. הכי טובה בשבילי.. קשה קשה קשה.. לבנתיים ליבי מחפש בין הנרות... יהיא רצון ש.. במהרה!! אמן

לא לקחת קשה אני מישהי שאהבתי

התחתנה ואני הכי מאושר בשבילה ...מה שבטוח שהוא יסבול ממנה בעלה כי היא בחורה לא יציבה אוהבת מלא בנים...מקווה שהתרצנה

2ת Wל ר2

New member
אהה.. אחרי שהם נפרדו.. פ-ת-אום..

לא יודעת.. מישו שאהבתי, לא אחשוב עליו כמה הוא לא טוב וכו'.. לכולנו יש חסרונות..

זה קצת קשה אבל אפשר להתגבר באמצעות

הזמן, תרופה לפצעים שבלב. הזמן משכיח מה שהיה ועכשיו חסר.. אבל ראשית כל ממליצה לך שתוריד את השעון הזה מהקיר לא מחייב שתזרוק אותו אבל כמה שיותר רחוק מהעין יותר טוב. חשוב שלא תשקע בעצב תהיה אופטימי ונחוש וכשהיא תרד ממחשבתך תוכל להתחיל פרק חדש שמח ומוצלח בעז``ה!

בועz

New member
<><><>

מדיי פעם אני נכנס לפייס שלה בשביל לראות מה קורה איתה... היא בתוקף לא רוצה לראות אותי ( ככה אומרת לחברות שלה..) פגע בי :(, כאילו מה אני עשיתי .. דבר שני - תמונות של חצי שנה ביחד!... אני לא יכול למחוק.. מחקתי מהפון.. אך לא מסתכל ... קשה! תודה

Silly Wisdom

New member
אני

הכנסתי הכל לתקייה נסתרת במחשב עם סיסמא... עד שאני ארגיש שאני כבר לא צריכה את זה... מבינה אותך, אבל במקרים כאלה רק הזמן עוזר, או בחורת ריבאונד... בהצלחה!

אם החלטת שלא

למה אתה עדיין מתעניין בה? זה לא יתן לך רק כאב לב! חוץ מזה אני חושבת שאם היא עדיין פגועה כדי לבקש את סליחתה, חשוב שתסגור מעגל. כשהסיפור יהיה סגור,תם ונשלם ככה יהיה יותר קל להמשיך. המונמון הצלחות /tapuzforum/images/Emo13.gif

בועz

New member
<><><>

לעכשיו, אני די חושב עלייה כי אין לי מישהיא אחרת לחשוב על.. היא שאלה אותי את השאלה שלא היה לי תשובה - '' למה עזבתי אותי?'' לא על הכל יש תשובה מ ס פ ק ת

Silly Wisdom

New member
מנסיון

זה הדבר שהכי מחפרפן את השכל... כשאין תשובה לפרידה... כאילו- אם לא מתאימים מבחינת מראה/השקפות/ משפחה/ דת וכו'... אז אפשר לקבל את זה, אבל אם זה לא מתאים כי אתה חושב שיש יותר טוב, כנראה שהכעס שלה מוצדק. אתה חייב לתת לה סיבה ולשחרר אותה.

בועz

New member
<><><>

חלילה שאם יש יותר מתאימה .. פשוט אמא שלי אמרה שלא מתאימה לי...

Silly Wisdom

New member
המממ

במבט לאחור- כל מי שאמא שלי אמרה לי שלא מתאים- רק לאחר כמה שנים ראיתי שהיא צדקה. אבל יש גם כאלה שהיא אמרה שיתאימו והם לא התאימו... תבקש מאמא שלך שתחדד לך את הסיבות למה לא... ותכתוב לבחורה מכתב... לא כדאי לך להסתבך עם קפדות וכאלה.

בועz

New member
<><><>

אמא אמרה שראתה נקודות אצל הבחורה שהן לא טובות בכלל , אם לפני החתונה , מה יהיה אחרי?! ראיתי כמה מהן

בועz

New member
<><><>

כאילו שואלת אותי '' איך חצי שנה אתה יוצא איתי והכל.. ועכשיו אתה אומר שאני לא מתאימה לך?!'

למעלה