עזרה.. פליייייז;/

bar bergman

New member
עזרה.. פליייייז;/

היי לכם;];] רציתי לדעת אם מישהו פה יודע מתי יוצא הארי פוטר השישי בתרגום לעברית?? פלייז תעזרו לי.. ביבי יומטוב כולם חיחי;]

hermajesty

New member
../images/Emo13.gif

כתוב למעלה, בכחול ובמודגש

ScOrPiO gIrL1

New member
אני מתכוונת לישון מתחת לחנות רק כדי

להניח את ידי על הספר הקדוש |סגידה!| לא אכפת לי כמה זמן יקח לי להיות שם אני חייבת להיות בין הראשונים שיניחו את ידיהם על הספר |עוד סגידה!| ואז יום שלם אני לא אהיה פה. אני אהיה עסוקה בלקרוא את הספר |סגידה והקרבת קורבן!|

FE PHANTOM

New member
תמיד תהיתי לגבי העומדים בלילה

על פיתחי חנויות... אז יהיה לכם את הספר שלוש שעות אחר כך! ביג דיל! למה חייבים להיות ראשונים? לדעתי זה תמהוני משהו להיות חייבים את הספר על-השניה-שבה-הספר-מוציא-את-אפו-מתחת-מכונות-הדפוס. ועדיפה שעת שינה אחת על פני שעת עמידה בתור באישון לילה

Pr0NgS

New member
תמיד אפשר להיכנס בתור מלפני

חבורת יפניות מצחקקות.

ScOrPiO gIrL1

New member
אני בעצם עושה את זה כי הם נלקחים

ממש מהר..............פעם הקודמת באתי אחרי הצהריים ולא היה כבר! הייתי צריכה לחכות בערך.....שבועיים עד שהם קיבלו עוד!

ScOrPiO gIrL1

New member
אני יודעת הנה למה אני מתכוונת הפעם

לחכות בחוץ עד שהחנות לא תיפתח כי זה ממש מעצבן ללכת שבועיים בביצפר ולשמוע את כולם מדברים על הספר החמישי ורק אני תקועה בלי!

FE PHANTOM

New member
רוסית...(Comitet)

" אני יודעת הנה למה אני... " לא הצלחתי להבין מה שכתבת בכותרת, כי זה בטח לא בעברית, ואז קלטתי שהכותרת היא פשוט ברוסית, ואני לא יודעת רוסית. מצטערת.

ScOrPiO gIrL1

New member
אפשר להזמין אבל אני מעדיפה את

הריגוש של הללכת מכות בשביל הספר (נו למה אתם מצפים מבחורה שכל החיים שלה אוהבת ללכת מכות ושומעת RAMMSTEIN?)

FE PHANTOM

New member
למעשה אני הזמנתי ו...

קיבלתי אותו----חודש מאוחר יותר!!! אבל זאת אשמת הדואר אצלנו בשכונה. כשסוף סוף קיבלתי הודעה שהספר הגיע....על ההודעה שקיבלתי היה רשום "הודעה שנייה". מה עם ההודעה...הראשונה???!!! כלומר- הספר הגיע והדואר לא חשב שאני ירצה לדעת את זה. אז אחרי חודש, כנראה, הם אמרו לעצמם- "אוי, אולי אפי רוצה את הספר שלה? טוב נו.. נגיד לה שהוא הגיע...חבל שלא שלחנו לה את ההודעה. לא נורא נשלח לה עכשיו זה לא יפריע לה..." בעעעעעע

למעלה