עזרה פליז...

תילורט

New member
עזרה פליז...

היי גיאז.... תקשיבו... אני חדשה כאן קודם כל....אני מאוד רוצה לגלוש....אבל אני לא בדיוק גרה במקום ליד ים... אני צריכה טיפים לגבי גלישה תודה מראש

zvikel

New member
פשוט ללכת לים

והרבה .... לדבר על זה לא עובד פשוט צריך לעשות את זה (תופס גם להמון דברים אחרים)

No BoDy1

New member
טיפים לגבי גלישה? כנסי..

=/ אנלא יודע אם יש בדיוק טיפים.. אבל אני התחלתי לגלוש בזה שנכנסתי לכל ג בלי פחד.. לנסות ולנסות עד שהצלחתי.. כיום מכיוון שנשבר לי הבוגי לפני כמה ימים.. אני עובר לפאן בורד.. נקווה לטוב

b m x

New member
חבל שהפסקת להיות בוגיסט...

אבל על זה נדבר בפעם אחרת... אני חייב לסטור אותך בזה שאתה מציע לה להכנס לכל גל בלי פחד אם לא תפחד מהגל ,הגל יהרוג אותך ואת זה אתה תלמד בדרך הקשה... יש לי טיפ,כשאת נכנסת לים תבקשי מאיזה גולש\ת שתעזור לך ללמוד חוקים בסיסים בגלישה. The Bz.

flitzeR1000

New member
../images/Emo6.gif

למה איזה גלים יש כבר בארץ שיהרגו אותו

MrBlack1

New member
לא ממש...

הדבר היחיד שצריך לפחד ממנו בים זה שוברי גלים וסלעים למינהם. אפשר חופשי לעשות שטויות על הגל כל עוד נזהרים לא לחטוף מהגלשן. אין פה גלים שיכולים לגרום לנזק או להטביע גולש.

No BoDy1

New member
איזה גל בישראל יהרוג אותך?

גם בסופות אין גלים שיהרגו אותך... ותלוי איפה ת'גולש.. צריך גם לדעת להזהר מסלעים.. וזה דיי ברור נראה לי..

surfing8

New member
טיפים בגלישה

ב- www.topsea.co.il טיפים בגלישה: בחירת גלשן החתירה על הגלשן פרונט סייד אריאל בק סייד פלואטר כניסה חוזרת בבק סייד קט בק בפרונט סייד סיבוב מלמטה בק סייד סיבוב מלמטה בפרונט סייד אופ דה ליפ למד את הבסיס ביצועים בגלישה ***** את כל זה אפשר למצוא באתר בליווי תמונות ווידאו - מדהים!!!! *****

למעלה