עזרה ! פליז ! דחוף !

עזרה ! פליז ! דחוף !

אחרי הארד-ריסט אני מנסה לסנכרן והוא ישר נסגר וכותב: An application failed to respond to a HotSync notification. Please check the Palm Desktop for details. עזרו לי !

מנסה לעזור...

תבצע WarmReset כדי שהפאלם יעלה בכלל ותבדוק אולי נשאר "זבל" על אף ה HardReset ? צריך לודא שלא יופעל שום Hack !! ממש מבין לליבך... מועדים לשמחה הרבה בריאות אמנון מרגלית

qwertyx

New member
נו, אז בא נראה מה כתוב....

". Please check the Palm Desktop for details" מה כתוב בלוג? שם התשובה.

eliram

New member
גם אצלי זה קרה, (ERROR 8009)

ואחרי שניסיתי לתקן, כל המחשב הפך בלתי יציב. הבעיה לא בפאלם, כי שני פאלמים בשתי עריסות (USB ו COM) יוצרים את הבעיה, ובמחשב אחר זה לא קיים. יש לי חלונות 98. בחיפוש ברשת גיליתי פתרון שדורש למחוק FOLDER ב REGISTRY וליצור אותו מחדש בעזרת ה HOTSYNC אבל זה מוחק את כל הגדרות ה CONDOIT שהיו. כשניסיתי לעשות IMPORT חזרה של ה REGISTRY, המחשב התחיל להשתגע. רעיונות?

pvman

New member
אצלי הקונפיגורציה הזאת עובדת

אני מסנכרן פאלם 5X (חיבור סיריאלי) ופאלם 505 (חיבור USB) על אותו מחשב. שניהם עם אותו שם משתמש ושניהם מסתנכרנים לאותו דסקטופ (דסקטופ 4). טאצ´ ווד - עוד לא היתה לי בעיה, כך שאני לא בטוח שהקונפיגורציה היא זו שאשמה.

זה הקטע המוזר, השורה הזאת הופיעה

בפאלם דסקטופ... בכל מקרה, כבר הסתדרתי... עשיתי הארד ריסט, העברתי את תיקית המשתמש שלי למקום אחר, הסרתי את פאלם-דסקטופ, התקנתי את פאלם-דסקטופ מחדש, סינכרתי מחדש ויצרתי משתמש חדש תחת אותו השם כמו השמתמש הישן ככה שנוצרה סיפריה ששמה זהה לשם הסיפריה שהעתקתי למקום אחר, ביצעתי סינכרון אחד וראיתי שהכל הולך טוב, ואז החלפתי את הסיריה החדשה עם הסיפריה שהעתקתי ! זהו... תודה בכל מקרה עומר

למעלה