עזרה +פיקים

KeNNy7

New member
עזרה +פיקים

דבר ראשון אני מצטער על הקריז שלי מקודם והחלטתי לקחת את העצות של טום אבל אני לא ירחיב בזה מישהו יכול לעזור לי למצוא הורדה של פרק מס' 41 בסאגת נאמק "הנאמק הזקן ביותר" וחדשות:האתר שלי יעלה בקרוב אז אני ישים לינק כדי שכלכם תוכלו לגלוש ולהשים שם את כל הפיקים שלכם אז תשרשרו לי כאן את הפיקים שלכם רק תשימו עם שמות וסאגות שאני לא יתבלבל ___________ לליט וומן:אני מצטער פיקולו לא כל כך נורא הוא דווקא נחמד לגוגל גירל:את יודעת שמעתי שרוצים להשים את ליאונרדו די קפריו בתפקיד של טראנקס בסרט DBZ חדש שיהיה עם שחקנים חיים!!!!!! לכולם: מצטער

Light woman

New member
תן לי לנחש...לא קיבלת את הפיק שלי

עדין? שלחתי לך גוד דאמיט! אבל אם לא קיבלת אני אפרסם פה פיק פיק ואתה תשמור... נ.ב מקבלת את ההתנצלות... *פונה לרצוח את ליאונרדו דה קרפיון*

KeNNy7

New member
תודה!!תביאו עוד!!!

אבל רק תביאי לי שמות לפרקים ואם זה המון פרקים אז גם סאגות

KeNNy7

New member
וקראתי גם שני פרקים ראשונים של

הפיק שלך מי זאת ניקו????? והחלטתי לעשות פיק נסיון כדי לראות אם הוא יפה אז אני ימשיך אותו זה פיק קצר מאוד כי זה רק נסיון אם אתם רוצים שאני ימשיך תגידו לי.....

ash 1

New member
ניקו זו האוגרת שלה

(והלוחמת הכי חזקה בעולם {אחריי שמוליק כמובן)

Brolly

New member
חחח

אתמול ראיתי בערוץ 8 שהיה שם מאכל לאומי של פורטו ריקו או משהו כזה והמאכל היה אוגר מטוגן tastes like chicken LOL

KeNNy7

New member
הלו?!?!

מה עם הפיק שלי נכוןם שהוא קצת מפגר(בעצם פיגור מוחלט) אבל אני רוצה תגובות*נעלב*

KeNNy7

New member
מה לא מצליח לפתוח אותו

לא צריך לפתוח אותו אתה מוריד את זה וקורא אההה.....אני חושב אני יודע אולי אם יש לך גרסת וורד ישנה אז הוא לא פותח לך אולי????

למעלה