עזרה, פייסבוק..

Hot שוקו

New member
עזרה, פייסבוק..

שמתייגים אותי אני לא רואה את זה בWALL איך אני עושה שאני אראה בWALL תמונות כשמתייגים אותי.. אני מעריך שזה משהו בהגדרות אבל גם שם לא מצאתי.. תודה לעוזרים..

KaNiJa

New member
תנסה כאן:

settings privacy settings profile privacy Photos Tagged of You - בחר מי אתה רוצה שייראה

Hot שוקו

New member
אין זה לא עובד... חוץ מזה ש..

סרטונים או כל דבר אחר שאני עושה SHARE מופיע רק אצלי בפרופיל ולא מופיע בNEWS של כולם.. לא מבין למה..

KaNiJa

New member
תיוג בתמונה ו-SHARE זה דברים שונים...

לא כל דבר שתעשה SHARE יופיע אצל כולם בדף הראשי. אצל חלק כן, אצל חלק לא. ככל שיש למישהו יותר חברים, הוא מקבל פחות מידע עליהם.

Hot שוקו

New member
לא יש לי 2 בעיות שונות..

אחת זה כשמתייגים אותי זה לא מופיע אצלי בפרופיל.. והשניה כשאני מפרסם וידאו כלשהו זה לא מופיע בדף הכללי אלא רק אצלי בפרופיל..

KaNiJa

New member
לגבי הבעיה של התיוג, אין לי עוד רעיונות...

לגבי הוידאו. איך אתה יודע שזה לא מופיע אצל חלק מהחברים שלך?

KaNiJa

New member
בדקת עם כל החברים שלך?

או שאין לך הרבה חברים בפייסבוק, ואז זה באמת מוזר שזה לא מופיע. או שיש לך המון חברים בפייסבוק, ואז זה מוזר שהצלחת לבדוק שאצל אף אחד מהם זה לא הופיע.

Hot שוקו

New member
יש לי הרבה..

כמובן שלא בדקתי אצל כל ה400 אצל מי שבדקתי זה לא מופיע וגם אצלי זה לא מופיע בראשי.. רק בפרופיל..

KaNiJa

New member
אז בתיאוריה יכול להיות שאצל חלק זה כן מופיע

אבל זה מוזר שזה לא מופיע אצלך בראשי... יכול להיות באמת שיש בעיה, אבל אני לא יודע מה היא. אולי נסה לעשות לסרטון SHARE שוב פעם.

Hot שוקו

New member
האמת זה כבר ככה כמה חודשים

בהתחלה לא התייחסתי.. גם אם אני עושה SHARE שוב ושוב זה לא מופיע.

KaNiJa

New member
יכול להיות שעשית HIDE מתישהו לאפליקציה

וידאו זו גם אפליקציה, למרות שהיא של פייסבוק ולא חיצונית... תבדוק שלא חסמת אותה: edit options - בתחתית הדף הראשי applications - הלשונית השלישית ואז תחפש את האפליקציה שם

למעלה