עזרה-פטור מצבא

Graphikat

New member
עזרה-פטור מצבא

שלום,אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.אני מעוניינת לקבל פטור מהצבא ומבלי להתחתן או להכנס להריון.אני חשבתי לעשות את זה דרך הרבנות,לקבל אישור מהם ולשלוח ללשכת גיוס וכך אוכל לקבל פטור או לנסוע לבקוםביום הגיוס ולהגיד שאני לא מתגייסת וכצפוי אני אשב בבקום בין שבוע לחודש אבל בסוף ישחררו אותי.השאלה היא-מישהו יכול להגיד לי מה קורה אחרי הקטע של הרבנות?בודקים אותי,ואם אחרי שאני מקבלת פטור יכולים לראות שאני לא דתיה ושוב לגייס אותי?ואיך לעשות את זה הכי מהר שאפשר והכי טוב...? מחכה לתשובה,תודה,קטיה.

קודם כל כמו שהוא אמר-

אנחנו פורום של מתגייסים ולא של משתמטים. דבר שני- עוד לפני שאת מביאה לצבא את הפטור שלך מהרבנות... הרבנות יעשו לך סרטים בכדי לתת לך פטור. ואם את לא דתיה...למה את רוצה לקבל פטור מטעמי דת??? את חושבת שברבנות יושבים אנשים דפוקים?? אין להם שום אינטרס לתת לך פטור אם את לא דתיה. ואת תצטרכי להוכיח להם את זה.

RedGrass1

New member
.....

לא רוצה לעודד אותך או מהשו מכווה שיגסו אותך או שתשבי בכלא אבל רבנות זה דווקא לא כזה בעיה. עצלנו הרבה בנות עושת שרות לאומי במקום צבא. הן הלכו להצהיר שהם דתיות והם אמרו שזה ממש ממש לא בעיה, אבל אולי זה קשור לזה שהם מבית ספר דתי אז לא בודקים אותם יותר מידי. גם יכול להיות שששרות לאומי במקום צבא לא בעיה להוציא בניגוד לפטור מוחלט.

מן הסתם זה קשור

לזה שהן מביצפר דתי!!!!!! גם אם הן לא ממש דתיות, מספיק שהן למדו שם- והרבנים שם שואלים אותן איפה הן למדו- זה מספיק להן... אבל אם היא תבוא ותספר להם שהיא למדה באיזה תיכון חילוני בלוידעת איפה- יהיה לה הרבה יותר קשה להוציא מהם פטור. אני ממש מקווה שלא יתנו לה.

Candytuft faery

New member
ברבנות כן יושבים דפוקים

אני מכירה מלאא בנות שהלכו והוציאו פטור בלי שום בעיה, כולה לבשו חצאית וחולצה צנועה ועל המקום נתנו להן את האישור.חבל שהצבא והרבנות לא מקפידים על זה, זה ממש לא הוגן! ובכלל אני גם לא מבינה מה בכלל מונע מבנות דתיות לשרת בצבא?

כנסי...

אני גם לא מבינה למה הם לא שמים על זה יותר דגש, ותשומת לב. בכל מקרה זה מעצבן אותי שהיא ככה! ואם ממש מעניין אותך מה מונע מבנות דתיות לשרת בצבא... כנסי לכאן. יש כאן כמה תגובות פרטניות במיוחד שמסבירות ומבהירות. [אגב, יש שם גם כמה הודעות ללמה בנות בכללי לא צריכות להיות בצבא.. לא רק דתיות...] מקווה שזה יבהיר לך כמה דברים.
אגב, אני דתיה. ואני מתגייסת.

aureliano1

New member
זה שאת דתייה זה נהדר

אבל באמת עדיף לא לדבר בשרשור הזה יותר מדי, עדיף שיימחק

Candytuft faery

New member
כן סיבות כמו..

''חוצמזה שתסתכלי על כל המג"בניקיות (בלי שום קשר לשנאה שלי למג"ב) הן ממש גבריות!!! גועל נפש...'' ''את לא יכולה לסחוב פצוע כמו שגבר יעשה. את לא יכולה להיות קרת רגש כמו גבר. את לא יכולה לעשות טירונות כמו גבר. ואם את כן - את מחספסת את הרגשות הנשיים שלך, במקום לעדן אותם (ואני מניחה שאת תרצי להיות אם ורעיה, לא?). ייתכן ואת גם מזיקה לגוף שלך מבחינה פיזית (לדוג' - סחיבה של דברים כבדים מדי עלולה לפגוע ברחם). תני לגברים לעשות את התפקיד יותר טוב ממך.'' אם באמת הייתה להן מוטיבציה ורצון או אפילו איזשהי אכפתיות, אפשר היה להתגבר על כל ה''מכשולים'', כמו שיש נח''ל חרדי גם להן אפשר היה לארגן משהו חוצמזה שזאת בכלל לא חובה מבחנות להתגייס לקרבי אלא הן יכולות להיות פקידות משש מעולות ולפחות עם זה לתרום איכשהו, ומצד שני בעצם למה שלא יעלו את שירות לאומי משנה ל2 שנים של שירות, ככה זה היה יוצא הוגן יותר באיזשהי מידה

רק לסיכום-

באמת שאני לא רוצה לפתוח שוב את הדיון הזה... אבל סתם שתדעי- משנה הבאה- חובה לעשות שנתיים שרות לאומי.

m i s t e r T B

New member
לכי כמה שיותר מהר לרבנות

תקבלי מהם אישור ותפקססי את זה כמה שיותר מהר ללשכת הגיוס. יכולים לעלות עלייך רק אם את במקרה איזה דוגמנית או משהו בסגנון שרואים אותך לבושה לא צנוע (כבר קרה פעם וזה היה גם בעיתון) אבל לא יעקבו אחרייך כמו אחרי חיילת שהתגייסה כבר והצהירה שהיא דתייה ויצאה מהצבא

almogas

New member
מה אתם בכלל עוזרים לה..

איכס מגעיל שהיא רוצה להשתמט.. אם באמת היא צריכה שתעשה את זה בדרכים חוקיות.. אבל לנסות לברוח מהצבא ששומר עלינו זה מגעיל... היא לא שווה יותר משום אדם אחר שמשרת את המדינה

מה את רוצה ממה זו הדעה שלה

את לא רוצה לעזור לה אל תעזרי ואל תתני לה עצות אבל זה מה שהיא רוצה לעשות,זו הדיעה שלה..כל אחד בדיעה שלו.. נכון, היא לא שווה יותר משום אדם אחר שמשרת את המדינה אבל היא גם לא שווה פחות. היא בן אדם עם דיעה וזכותה להביעה אותה.. מי שלא רוצה לעשות שלא יעזור

aureliano1

New member
שלילי בז"נטי

הבעיה היא שלפי מה שהנערה מספרת - אין לה סיבה לא להתגייס. היא סה"כ רוצה להקדים לימודים משמע זו עבירה על החוק. אמנם אני לא אזרח מושלם ביותר - אבל נראה לי הגיוני שדווקא בפורום "מתגייסים" לא יעזרו למשטמתים.

למעלה