עזרה-פטור מצבא

Graphikat

New member
תודה

לפחות מישהו פה לא תוקף...חוץ מעוד איזה שני אנשים...

למה את רוצה להוציא פטור?../images/Emo39.gif

גם אני בהתחלה לא רציתי להתגייס לצבא, אבל בנתיים אני רק נהנת, אני יודעת ששבועיים בצבא לא נחשב אבל בכל זאת מהדבר שהכי חששתי ממנו עובר לי בסבבה. ואין לי מושג איך אפשר להוציא פטור מהצבא, אבל בטח כבר ענו לך.

יש דבר כזה שנקרא שירות לאומי

והוא מיועד גם לחילוניים! אז ככה שאם את רוצה פטור את יכולה פשוט לבקש שירות לאומי איכשהו (אין לי מושג איך אבל אני בטוחה שיש שירות לאומי לחילוניים!) אז בשביל מה לשקר ולתחמן? ככה את יכולה לשרת את המדינה גם מבלי להתגייס

devilz

New member
ניראה לי.. את מתכוונת לשנת שירות..

וזה לא בדיוק כמו ש.ל כי אחרי שנת שירות מתגייסים כרגיל..

לא, היא התכוונה לשרות לאומי.

גם בנות [ובנים...] חילונים יכולים לעשות שרות לאומי... דרך עמותה שנקראת "שלומית", האגודה הזאת היא אגודה מדהימה!!! היא יכולה לפנות אליהם ולהסביר להם למה היא לא רוצה להתגייס והכל, ואני מאמינה שהם יעזרו לה לקבל פטור בצורה הוגנת. יאללה שתהיה אמיתית עם עצמה...

devilz

New member
ממ ..

עד כמה שהבנתי... אל שלומית.. אמורים לבוא כבר עם פטור... מסיבה זו או אחרת.. ושלומית מתעסקת רק בשיבוץ כמובן.. שרוב הסיכויים שאני טועה...

מז"א רק שיבוץ???

הם משבצים אותך... ומבחינתם גם- אם היא תרצה לעושת שרות לאומי באיזו ספריה עירונית- הם יפתחו לה תקן שם במיוחד בשבילה... מלבד השיבוץ לכל איזור יש רכזת, שאחריאית על כל המתנדבים... והיא דואגת להם להכל- למקום שינה אם הם בני חוץ, לכסף, ולכל מה שצריך לדאוג!!! זה לא שונה משרות לאומי של דתיות.

devilz

New member
הם עוזרים בשיבוץ...

וכל מה שציינת אבל הם לא מסייעים בהוצעת פטור... ציטוט מהאתר: הצעירים והצעירות המתנדבים בעמותת שלומית הם בוגרי תיכון אשר צה"ל החליט לפטור אותם משירות צבאי באי מסיבות רפואיות או אחרות. אולם, מאחר והם אינם מוותרים על הזכות לשרת את המדינה בכבוד ולתרום לחברה, הם בחרו להתנדב באמצעות העמותה בחינוך המיוחד, בפנימיות ילדים ונוער, בבתי חולים, במד"א, במרכזי קליטה, בהדרכה, בחברה להגנת הטבע, במוזיאונים, במועדוניות, בשכונות מצוקה, ועוד ועוד. הם מסייעים בהכל מלבד... הוצאת הפטור עצמו.. מגיעים אליהם.. אחרי שכבר יש לך פטור ביד.. (ואת יכולה להיות בטוחה שפותחת השרשור.. לא באמת רוצה לעשות משו מועיל... היא רק רוצה ללמוד... ספרות..) מצד שני אני לא מבינה הרבה בש.ל..

אוקיי הבנתי....

חיחיחי אוקיי...
[אגב, אני מכירה אישית את מנכ"לית האגודה והיא אישה מקסימה ומדהימה!!] חיחיחי בכל מקרה את צודקת... אני חושבת באמת שהדיון הזה מיותר, שכן פותחת השירשור אכן לא ממש רוצה לעשות משו מועיל.... אבל זו כבר בעיה שלה....

בהחלט התכוונתי למה שאמרת../images/Emo13.gif

היו פרסומות על המסלול הזה באינטרנט לפני כמה זמן, אז אולי כדאי שהיא תריץ חיפוש מהיר בגוגל או משהו, ותברר... תודה בכל אופן

Amazing18

New member
אני לא מבינה אנשים כמוך,

אתם נכנסים לפורום כזה, שאמור לעזור בכל הנוגע לשירות הצבאי ומצפה שמישהו יתן לך תירוץ למה לא לשרת? הלוואי ויצא כבר "חוק בוסקילה" [על שם מאיה בוסילה
] שלא יתן לאיזה רב שמקבל קצת כסף מהצד, לשחרר בנות כמוך מהצבא. ואני אומרת.. דיי להשתמטות!!!!!!!

Amazing18

New member
חחחחחח

אתה עוד ממשיך להיות חצוףף..? [איך תרצה שאוכיח..?
]

Daisy let it go

New member
הצבא לא צריך את מי שלא רוצה אותו,

גם ככה יש מספיק חיילים בצה''ל. אם את לא רוצה להתגייס פשוט תצהירי על זה ותבקשי פגישה עם הקב''ן, אבל השאלה היא אם יש לך נכונות לעשות שירות לאומי או משהו מועיל במקום הצבא. לרוב, אם את מצהירה על כוונות לתרום לחברה מחוץ לצבא, יתנו לך פטור. יש עודף בנות בצה''ל.

למעלה