עזרה עם XDA2

• פותח הנושא sha4
  • פורסם בתאריך

sha4

New member
עזרה עם XDA2

יש לי שרת דואר POP3 שאני מוריד ממנו דוא"ל, אבל אף פעם לא מוחק את המיילים מהשרת (חשוב לי שהם ישארו שם כי מדובר בדוא"ל משותף של חברה) מכיוון שיש שם המון דוא"ל (יותר מ 1000 פריטים) האם יש תוכנה אשר יכולה רק לבדוק את המיילים החדשים ולא כל פעם תתחבר ותוריד את כל המיילים. מה שקורה כשאני מתחבר עכשיו זה מוריד את כל הכותרות ורק אז מפעיל את הסינון ומראה לי את ההודעות החדשות. אני לא רוצה שזה יוריד הכל אלא רק יבדוק ויוריד דואר חדש. מישהו מכיר פתרון? יודע מה לעשות? תודה

mikeoreli

New member
כן

כאשר אתה מגדיר את הדוא"ל בפוקט פיסי את יכול גם להגדיר לו שיוריד הודעות בטווח שמהיום עד לכמה ימים בעבר. לי יש PPC2002 אז אולי זה קצת שונה: 1.בתוכנת הדוא"ל תלחץ על Services ותבחר בדוא"ל הPOP3 (אם יש לך יותר משני דוא"לים שמסתנכרנים כמו הדוא"ל באאוטלוק דרך הActive Sync). 2. לאחר שבחרת בדוא"ל המתאים תלחץ על Options. ייפתח חלון ובו רשימת הServices (שירותים) הפעילים חוץ מהActiveSync. תלחץ עליו. 3. תופיע כתובת הדוא"ל שלך, תלחץ על Next. יופיעו פרטי הדוא"ל, תלחץ על Next שוב. יופיע סוג הדוא"ל, תלחץ שוב על Next. 4. יופיעו פרטי שרתי הדוא"ל. תלחץ על Options. יופיעו כמה אופציות כמו בדיקת דוא"ל חדש כל כמה דקות ועוד... תלחץ על Next. 5. יופיע מסך טבט אתה בוחר כמה מההודעה יירד לפוקט פיסי. תלחץ שוב על Next. 6. (המסך החשוב !!!) במסך זה אתה יכול לקבוע שיופיעו הודעות רר מ X ימים לפני היום. מקווה שזה עזר.

למעלה