עזרה עם win 2003 cluster server

עזרה עם win 2003 cluster server

מישהוא יודע איך מוסיפים resource type חדש שיהייה iis interface ? אם זה לא ברור אשמח לפרט ... השאלה בעצם היא האם יש כאן מישהוא שמבין במערכת ה-cluster של windows.

אני רוצה מדריך

אני צריך מדריך להוספת iis 6.0 למערכת server cluster של microsoft windows 2003 כבר הפעלתי את מערכת ה-clustring והיא עובדת מצויין ... הוספת את כל המשאבים כגון IP, SQL וכו' הבעיה שלי היא איך להוסיף את ה-IIS ... ב-windows 2000 יש resource type בשם iis interface, אך לצערי זה לא קיים ב-win 2003 ואני לא יודע איך להוסיף את ה-IIS. * חשבתי פשוט להתקין IIS על שני המחשבים ולשים את המידע על הכונן המשותף אבל במקרה נפילה של ה-IIS על אחד השרתים לא תגרום החלפה בין השרתים. תודה

Zombie Process

New member
2003 לא תומך

בIIS instance clustering. או יותר נכון: מIIS 6 אין תמיכה בclustering והתמיכה נעשית ברמת מערכת ההפעלה. בעיקרון מומלץ דווקא לא להגדיר active passive cluster לIIS אלה להשתמש בnetwork load balancing. אם צריך להגדיר כcluster אתה צריך להגדיר את הIIS כgeneric service. המדריך נמצא בקישור

ezaton

New member
אם ה- IIS

נמצא באותו Resource Group שבו ה- IP הרלוונטי, וה- IIS, אזי בהחלט אפשר להעביר אותו ל node אחר בתצורת active-passive. הגדרתו, כפי שנאמר מעלה, בתור generic service, ובניית התלויות שלו בהתאם (לדוגמא - הוא יעלה רק אחרי שכתובת IP ,שרת SQL ושם המחשב עלו), תאפשר מצב של failback תקין

למעלה