עזרה עם MICRO DVD

SuperPuper

New member
עזרה עם MICRO DVD

היי, יש לי סרט של אוסטין פאוורס מסוג AVI. וכתוביות SUB. אני משתמש בתוכנה מיקרו DVD, ואני משנה שם באפשרויות ל"קוויני". אח"כ יש לי חלון, אני בוחר את הסרט, את החלון של הסאונד אני סוגר ובחלון של הכתוביות אני בוחר את הקובץ. הקובץ של הסרט והכתוביות בעלי אותו שם (אם זה משנה) ועדיין אני לא רואה את הכתוביות. יש לי את הגירסא הלא רשומה (unregistered). מישהו יודע מה הבעיה?

שרונקאם

New member
נסה לעבוד עם RadLight

www.radlight.com הוא הכי טוב שיש ומעולם לא עשה לי בעיות. שרון.

יחיאב

New member
הבעיה היא שלא הגדרת

את המיקרו דיוידי שישתמש באופציה של הכתוביות. איך אפשר לדעת זאת בודאות: 1. על המיקרו דיוידי עצמו אמור להיות (בשעת הצגת הסרט) כתוב SUB בצבע לבן. אי-שם מימין לאותו דיוק-איני שדיברת עליו. 2. כשהסרט מוצג על כל המסך לחצי על האות O (לא אפס ולא סמ"ך, אלא O כמו Old) פעם או פעמיים ויפתח לך פירוט של מכלול תכונות. שימי לב אם כתוב שם : Subtitles: None שזה אומר שלא מוגדר לו להשתמש בכתוביות. בקיצור, מה שאת צריכה לעשות הוא ללחוץ על הכפתור התחתון השני מצד ימין. אני מדבר כמובן על אחד מאותם 10 כפתורים הנמצאים במרכז הדיוידי. אם את לא רואה אותם אז את פשוט צריכה ללחוץ על השטח הריק שבמרכז הדיוידי - מתחת לכיתוב הלבן הגדול Micro DVD - ולגרור קצת למטה, ויפתח לך הסוגר ותראי את כל עשרת הכפתורים. אגב בכפתור הימני התחתון תוכלי לשחק עם כל מיני הגדרות, גם של הכתוביות: צבע, גודל, פונט (ראית פעם סרט בכתב רש"י?...)

למעלה