עזרה עם interface לריל פלייט

עזרה עם interface לריל פלייט

קיבלתי את הכבל המקורי של הריל פלייט ואחרי שאני מתקין את התוכנה ומתקין את הכבל התוכנה לא מזהה את השלט. אם מישהו יודע מה לעשות שייצור איתי קשר או ישאיר פה טלפון ואני אתקשר אליו. יוני שריג 051614321

eitanh53

New member
G2

האם במהלך ההתקנה בחרת באופציה של כבל? האם רשמת בזמן ההתקנה את המספר הסידורי שעל הכבל? אם לא התקן מחדש את התוכנה ורשום את האופציה שאתה עובד עם כבל וכן את המספר הסידורי שלו. המספר הסידורי נמצא על הכבל עצמו ומורכב משתי קבוצות של מספרים שביניהם האותיות RT כמו וודא שהשלט שלך כבוי שאתה עובד עם הכבל. אם יש לך את התוכנה בצורה חוקית כנס לתוכנה לספר של הסימולטור chapter 14 עמודים 151-166 מסבירים לך כיצד והתקין ולאפס את הכבל לשלט. בהצלחה

היי איתן

בחרתי באופציה של כבל ורשמתי את המספר הסידורי וגם התקנתי את הכבל לפי ההוראות הבעיה שלי היא שהתוכנה כותבת שהשלט לא מחובר או כבוי.

dsadsa

New member
יוני..

יש לך עוד ג´וייסטיק כל שהוא מחובר ? או אפילו לא מחובר רק מותקן בווינדווס... ? לפעמים במערכות שונות זה עושה התנגשויות חומרה לך שניה ל control pannel gaming option תבדוק אם רק מה שאתה צריך נמצא שם דומני קוראים לזה "realflight controler" בדוק אם כתוב לך בSTATUS : "ok" אם כן אז מפה אני כבר לא יכול לעזור לך :(

ההתקנה של המתאם לשלט בעייתית

לכן יש או היה להם באתר עזרה אינטאקטיבית בהתקנה כולל פרק שלם על המתאם הזה. אני לא בטוח שהחומר על המתאם נמצא באתר של החברה כי הם הפסיקו לייצר את המתאם ויצאו עם שלט USB שיש לו אפשרות גם להתחבר כמתאם וזה ממש נחמד רק שזה בארץ יקר בארה"ב זה עןלה משהו כמו 70 דולר בארץ רצו לי 900 שקל. אמנם ההתקנה קשה אבל אחרי שזה עובד זה ממש כיף מישהו אמר שהרדיו צריך להיות כבוי וזה לא נכון כי כשהרדיו כבוי אין המחשב יכול לזהות את המתאם והרדיו .. המתאם ניתן עדיין לרכישה איפה שהוא בארץ??

נזכרתי לפעמים הבעיה ב- BAIOS

כלומר הפורט צריך להיות מוגדר כהלכה... וזה כבר עניין למי שמבין במחשבים.. המתאם שלט USB החדש הוא פלג אנד פליי כלומר תקע והוא כבר מגדיר את עצמו.. וכן בגלל ה- USB אפשר להתקין את התוכנה גם על מחשב נייד מה שהיה כמעט בלתי אפשרי עד עכשיו

הגדרתי אותו בביוס וזה לא עוזר

אני עדיין מקבל את ההודעה שאני צריך לחבר את הכבל או להדליק את הרדיו או להפוך למצב PPM. התקנתי גם את הכבל כמו שהם מסבירים גם בהוספת חומרה חדשה ועדיין זה לא עובד.

יאלה יוני תמכור לי תמתאם ותקנה

את המתאם USB החדש של רייל פלייט שהוא גם שלט וגם מתאם ומגדיר את עצמו בפלג אנד פליי דרך אגב ניסית אולי משדר אחר אולי ברדיו שלך הקונקטור טריינר דפוק?

Drive Guy

New member
יוני בדוק שרק הדרייבר של השלט...

מותקן בהגדרות ב CONTROL PANEL אסור שישהיה עוד אחד

אסף ו

New member
אי לא מבין בריל פלייט אבל...

אני מבין שאתה משתמש בכבל שמחבר ליציאת ג´ויסטיק. ולכן הבעיה היא לא בתוכנה כי היא מתייחסת אל זה כג´וייסטיק ולא משנה לה מה מחובר בקצה השני של הכבל. ולכן יש כמה אופציות או שהחיבור עצמו דפוק או שהחיבור ג´וייסטיק בלוח האם שלך דפוק או אופציה שלישית אם הכבל בא עם תוכנה כלשהי היא לא מותקנת כראוי או שהדרייבר של ה GAMEPORT שלך לא מןתקן כמו שצריך הפתרונות קודם כל תשיג לך סתם ג´וייסטיק רגיל למחשב ותבדוק אם הוא פועל טוב עם המשחק, אם כן פסלת את האפשרויות של לוח אם או דרייבר לא תקין, ונשארת עם כבל דפוק אות תוכנה שלא מותקנת, אם אכן יש תוכנה תוריד אותה ותתקין שוב ואם גם זה לא פועל אז כנראה הכבל לא טוב (אלא אם כן יש איזה תהליך רישום של הכבל ואת זה צריך לעשות לפי הוראות היצרן). אם גם הג´ויסטיק הרגיל לא פועל לך ל CONTROL PANEL תוריד את הדרייבר הקיים ותתקין דרייבר חדש ל GAMEPORT. מקווה שעזרתי למרות שדברתי בכלליות.

תראה ילד היו לרייל פלייט קלאסיק 2

אפשריות לשלטים.. 1. רדיו דמה שלט פוטבה שמתחבר לגיים פורט לאותו מחבר של ג´ויסטיק http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p.pgm?Q=1&I=LXK391&P=7 2. מחבר אינטרפייז לשלט משדר הרדיו הרגיל שיש לו אפשרות חיבור לכבל טריינר המתחבר לסיריאל פורט ושהוא בעייתי מאוד ועל זה יוני שריג שואל http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p.pgm?Q=1&I=LXND04&P=7 http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p.pgm?Q=1&I=LXND47&P=7 הייצור של הפריטים האלה ניגמר קאפיש? לא עושים יותר במקום יש שלט חדש פלאג אנד פליי שמתחבר ל- USB . http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p.pgm?Q=1&I=LXBNU4&P=7 אז למה אתה אומר לא נכון?? תבדוק תצעמך ילד כאילו דאאא?

eitanh53

New member
G2

שריג שלום אני לא בדיוק יודע לאן חברת את הכבל ואם איזה שלט אתה עובד? בעקרון הכללי הכבל מתחבר ליציאה של המדפסת מצד אחד (אני העברתי את המדפסת לחיבור usb)בכל זאת יש לא מעט תקלות. האם מופיע לך מספר תקלה? רשום לי בדיוק מה מופיע יש לי את כל הספר של התוכנה מודפס עם המון המון faq ואני למד שישנם לא מעט בעיות עם התוכנה אם כי שהיא עובדת זה ממש מדהים ביחוד עם יד לך מחשב מספיק חזק. אני שולח לך כותבת של פורום ושם תצמא המון חומר על הסימולטור http://runryder.com/ שנית כנס לאתר שלם וגם להם יש המון חומר יש וכדאי להסיר את התוכנה ולהתקינה מחדש גם אצלי לא הכל הלך חלק למרות שיש לי מחשב חזק מאוד. בכל אופן אל תתיאש התוצאה ממש שווה

eitanh53

New member
נזכרתי

שגיא מצטער על השגיאות פשוט אחרי ללילה ארוך ללא שינה. וודאי שהשלט עובד על ppm אחרת חבל על הזמן כלל לא יעבוד. אם אתה משתמש בשלט פוטבה 9z חובה להסיר את ה-fss module. לנתק מדפסת וסורק, תכנס ל-BIOS של המחשב להגדרות של המדפסת ל-LPT1 תנסה לשנות שם את ההגדרות תראה: ecp epp BIDIRECTIONAL תעבור מהגדרה להגדרה תראה אם באחת מן ההגדרות השלט עובד.תוודא שהסוללות בשלט טעונות מלא (במידה ואתה משתמש בשלט שלך).אם יש לך תוכנת הפעלה xp חובה להתקין את הדרייברים ידני. לשלטים פוטבה אירטרוניקס יש מחבר קטן תוספת למחבר הרגיל שהוא לjr נתק וחבר שנית את החלקים וודא שיש חיבור טוב ביניהם. בתטכנה יש מקום להגדיר איזה שלט יש לך בדוק שאכן הכל מוגדר ראוי. וודא שהאופציה CONTROLLER TYPE אכן נבחרה אכן אין זיהוי לשלט (הכל בהגדרות של ההתקנה) אך הכל ניתן לשינוי מחדש.

למעלה