עזרה עם HP JORNADA 540

באבא2000

New member
עזרה עם HP JORNADA 540

שלום חברים, קפצתי אליכם מפורום סלולרי ואני צריך את עזרתכם בבקשה. קיבלתי כעונש את המכשיר המופיע בכותרת. אני צריך להפיק ממנו את המיטב. מה שאני רוצה זה לעשות בו שימוש כלשהו ב GPS על מנת לנווט בנוחות ברחובות ארצנו. אני אתן לך חצאי מידע שיש לי - 16 מגה פנימיים. אפשרות להרחבה בעזרת כרטיס CF. יש WINDOWS CE ויש אלוהים. מי מחבר מכל אלה GPS במחיר נמוך ככל האפשר. תודה

shklar1

New member
טוב אני אנסה לעזור

מבחינת חומרה, אתה צריך CF GPS שיתאים למכשיר שלך המחיר הכי זול שמצאתי באינטרנט הוא 79$ למקלט כזה בקישור הזה --> כאן משלוח לארץ זה דבר יקר ולכן אתה צריך להוסיף עוד 35$ --> 110$ סה"כ כלומר, בערך 500 שקלים חדשים כמובן שמעמד למכונית הוא דרך הכרחי, אבל את זה אפשר למצוא בארץ בגרושים אנטנה חיצונית בהחלט תורמת, אבל אינני בטוח שהיא הכרחית. בקשר לקנייה של יד שניה בארץ, הסיכוי שתמצא בפחות מ-500 שקל CF GPS הוא ממש נמוך. אלא אם כן הוא ממש ישן או במצב גרוע, אז ככה שהקנייה מ-Ebay במצב שלך היא הכרחית. בקשר לתוכנה כמובן, כאן הסיפור מאוד יקר. אתה חייב לרכוש את את התוכנה במחיר צנוע של 4037 שקלים. בקשר לדרך לא חוקית להשיג את זה, לא מתעסקים בזה כאן.

באבא2000

New member
דבר אחד אני לא מבין

אם כל מי שעונה לי הם האנשים שאני מדבר איתם בפורום סלולרי או במסרים פרטיים - למה כולם אמרו לי לשאול כאן? שקלר - אין בעיה להטיס מישהו לחו"ל לקנות את המקלט. השאלה היא (ואני חוזר עליה 6 פעמים בערך) מה אני עושה עם המחסור בזכרון במכשיר? יש לי 16 מגה מובנה, ולדעתי התוכנה דורשת יותר. האם כרטיסי ה CF GPS מכילים בתוכם גם מקום לאחסון DATA? או אם מישהו יכול להגיד לי ש 16 מגה יספיקו לתוכנה

2cookie

New member
אכן, המעבד הוא SH3 והמערכת

היא PPC2000 ולא 2002 ונדמה לי שהתוכנה לא תומכת בPPC2000.

AYELET1

New member
טוב תודה

אני רואה שסבל קשה עובר עליך לאחרונה

eranglr

New member
טעות בידכם

המכשיר אומנם ישן ואיטי אבל תוכנת הדסטיניטור תעלה עליו. אתה צריך לרכוש socket עם מתאם לכרטיס זיכרון נוסף - סה"כ תוכנת הדסטיניטור כולל המפות דורשת בסביבות 20 מגה.

באבא2000

New member
ואת התוכנה אפשר להתקין על כרטיס

CF חיצוני? היא לא צריכה לשבת על הזכרון המובנה של המכשיר?

ron407

New member
אין עברית תואמת והדסטינטור יעשה

בעיות. הזיכרון קטן מדי ולקנות שרוול אי אפשר כי לא קיים לג'ורנדה. יותר זול לקנות 3850 בסביבות 1000 ש"ח . או 3650 בסביבות 700 ש"ח.

shklar1

New member
../images/Emo45.gif

ובהחלט ההשקעה שווה את זה באבא. פרסם הודעה באחד הלוחות שאתה מעוניין באחד מן המכשירים האלו, אני בטוח שיש אנשים שישמחו להוציא אותם מהמגירות ולנקות את האבק

באבא2000

New member
כל הכוונה הייתה למצוא שימוש

לעונש הקיים. עכשיו אתה כבר רוצה להעניש אותי מחדש? מקס' נשתמש בו כנגן MP3 נייד

באבא2000

New member
נצל"ש וב QTEC 1010 אפשר?

אותו אני יכול להשיג בלי בעיה מיוחדת - אפשר להתקין עליו GPS כלשהו?

2cookie

New member
אפשר

אם אני לא טועה למצוא מקלט תואם זו הבעיה כי התוכנה תעבוד. ועצתי ל540- אני למען האמת מחפש מכשיר וידאו\MP3 נייד
אבל אם אתה יכול להסתדר איתו כאחד הוא יכול להיות נחמד מאד- חריץ הCF יכול לקבל כרטיסים זולים וגדולים... 128 מגה עולה פחות מ200 שקל.

למעלה