עזרה עם GPRS BT וגלישה בPDA

עזרה עם GPRS BT וגלישה בPDA

במזל טוב קניתי nokia 6230 ויש לו BT כלומר אני יכול לגלוש בGPRS!! יש!! עכשיו יש לי בעיה אחת בהגדרות חיבור של האינטרנט הוא רוצה מספר טלפון להתקשר אליו ואין לי מספר כי GPRS זה בלי מספר טלפון! אז אני לא יודע איך להתחבר מישהו יכול לעזור?! המכשירים מזהים אחד את השני בלי בעיה... רק החיבור עצמו של הGPRS זה הבעיה

raananta

New member
צור קשר עם שרות הלקוחות של החברה

בה הנך מנוי הם יעזרו לך בקונפיגורציה של המכשיר וה-PDA.

כן זה היה ברור לי אבל חשבתי אולי...

מישהו כבר עשה את זה בעבר ויודע את הבעיה אני מנוי באורנג'...

AYELET1

New member
יכול ליהיות שההוראות ב-FAQ של

פורטום פאלם יתאימו גם לך\ נסה

SaarAvigour

New member
אם זו Nokia ברשת Orange לחייג..

אם זו Nokia ברשת Orange לחייג..(בד"כ, תמיד יש יוצאים מהכלל..).. # 2 * * * 9 9 * (בלי רווחים, הרווחים רק כדי להתמודד עם עריכת הטקסט כאן) ב- User Name לרשום: internet@orangeonline ב- password לרשום: gprs =========== סער אביגור עורך "פוקט" פורום תמיכה PPC - מיקרוסופט ישראל

AYELET1

New member
אתה בטוח שאינך טועה (בכל מקרה אאפשר

לנסות את כולם...) השתמשתי ב- 3 נוקיות שונות ברשת אורנג' (3650, 6310, 3650) עם הספרה 1 נוסף לכך זה מה שאמרו לי במוקד הדאטה שלהם... על אלו מכשירים ניסית את זה?

SaarAvigour

New member
ב- Nokia 6310i, 6600

ובעוד אי-אלו "נוקיות" של חברים שהגדרתי להם....כרגע זו ההגדרה אצלי, ואגב יש הגדרה נוספת, עובדת אצלי גם היא (בעיקר בחו"ל אבל גם כאן) והיא עוד יותר פשוטה: # 99 * (בלי רווחים, ובלי מספרי APN בכלל), כך שמאוד ייתכן שגם ההגדרה עם החלפת כתובת ה- APN מ- 2 ל- 1 עובדת. להסביר: משמעות הספרות היא הגדרת כתובת ה- APN (ר"ת: Access Point Name) אין סיבה לכך ש- Orange לא יפנו גם ל- " Access Point "1 אם כך החליטו להגדיר..בזמנו היה לי sony ericsson, ו- Orange הגדירו לי את ה- APN ל- "5".. סו"ש נעים, ============= סער אביגור עורך "פוקט" פורום תמיכה PPC - מיקרוסופט ישראל

AYELET1

New member
תודה../images/Emo140.gif . אוסיף את המידע למסמך

שהכנתי (FAQ בפורום פאלם. בעתיד יהיה גם כאן) סופשבוע נעים

SaarAvigour

New member
לא בלשון עבר - בהווה, ממש כעת חייה

ה- 6600 וה- 6310i שניהם ע "2", הסוני אריקסון (שנכנע לנוקיה) היה על "5".. אף אחד לא על "1"....אבל כאמור אפשר גם עם # 99 * (בלי רווחים)...כנראה שהחברה' בתמיכה של Orange עשנו משהו לא ממש "נקי"..

למעלה