עזרה עם Europe Train

fibonachi

New member
עזרה עם Europe Train

טוב יש לי כמה שאלות בנושא ואשמח אם תעזרו לי נתחיל מ 1) הנתיבים באירופה מחולקים ל"Classic rail routes" ו"Premier trains" אני מתכוון לקנות את הEuropass ורציתי לדעת במה אני יכול לנסוע בכרטיס הזה. ובכלליות רציתי לשמוע הערות לגבי הכרטיס הנ"ל. 2) ומה התנאים בנסיעה ברכבת ובעיקר בנסיעות לילה תודה מראש יואב.

את המידע הכי טוב תקבל באתר שלהם...

האתר הזה הביא לי מידע שיכולתי להסביר לנציג בתחנת רכבת שלא ממש היה מודע לכל האופציות... אבל היה מאוד אדיב ובדק הכל
באופן כללי... אתה יכול לסוע בכל הרכבות הרגילות. אם אני לא טועה ישנם הנחות על דברים נוספים אבל זה כבר משתנה מאוד וממש לא זוכר. נסיעות לילה חוסכות לך חיפוש של מקומות לינה... ומאפשרות ניצול טוב של הזמן...כמו כן אתה מרוויח זמן ביום שלך כי הפס לרכבת (אם זוכר נכון... תבדוק באתר...) הוא מהשעה 19:00 בערב ועד ל 24:00 למחרת. בכל מקרה כנס לאתר ותראה... יש שם הכל

nitsansh

New member
EUROPASS כבר לא קיים...

אתה מתכוון, כנראה, ל-EURAILPASS או EURAIL SELECT PASS.

fibonachi

New member
אכן

האמת שעברתי על האתר הנ"ל שציינת ולא מצאתי בו את החומר ששאלתי ובגלל זה פניתי לפורום אגב לא הבנתי את מה שאמרת לגבי שעות הרכבת?

אם תשאל שאלןת ספציפיות אולי אוכל

לענות. לגבי השאלות ששאלת בהתחלה... אני לא מכיר את הכינויים של הקווים אבל הכל מצויין האתר של הרכבת... והשעות? כדי שתוכל לקחת רכבת לילה שלא תעלה לך מחיר שני ימי נסיעה היום מתחיל מהשעה 19:00 בערב לפני.

למעלה