עזרה עם תפריט

meni1234

New member
עזרה עם תפריט

שלום רב, אני בן 24 1.90 משקל 94 להלן סדר היום שלי מתעורר בבוקר בין 6-7 שותה כוס מים קרים עם נענע ולימון לאחר מכן שותה כוס נס קפה ואוכל ארוחת בוקר שכוללת בד"כ: 4 פרוסות לחם קל / לחמניה / טורטייה אבוקדו עם ביצה / חביתה עם גבינה / מלאווח /נוטלה מגיע לעבודה (לפעמים שותה נס עם עוגיות) כל שעה עגולה בעבודה אני שותה מים מתמי 4 ב 14:00 אני מרגיש רעב אז אני אוכל א. צהריים שכוללת מלפפון ועגבניה פתיתים/ספגטי/פסטה/אורז שניצל/בשר/עוף/טונה ב16:00 אני יוצא ללימודים אני נמצא בלימודים עד 20:00 ואין לי אפשרות לאכול שם משהו מסודר אחרי הלימודים אני הולך להתאמן אימון שכולל 40 דקות פעילות אירובית 30 דקות פעילות כוח אני מגיע הבייתה כשעה וחצי אחרי האימון ובד"כ הולך לישון מה כדאי לי לשפר בתפריט? מה לאכול לפני האימון כמה זמן לפני ? (האם פרכיות מתאים??) מה לאכול בסמוך לתחילת אימוןן (האם בננה מתאים)? מה לאכול בסמוך לסיום האימון ? (האם יוגורט מתאים?) מה לאכול כשאני מגיע הבייתה תודה מראש, מני

תשובות

שלום מני, באופן טבעי לא ניתן להגיע למסקנות חד משמעיות לגבי התאמת התפריט לצרכיך על רקע מחסור בנתונים עם זאת אני יכולה לציין כמה דברים שקפצו אל מול עיניי - אחד זה שנראה שאין בתפריט כמעט ירקות, שני זה שאין ארוחה אחרי אימון. לשאלותיך - לפני האימון אתה יכול לקחת איזשהו מזון פחמימתי - כריך מלחם קל / פרי/ פריכיות ואחרי האימון לקחת מנה של חלבון ופחמימה למשל לחם עם גבינה או חביתה או יוגורט. בברכה נטלי

למעלה