עזרה עם שיער...

AngryPolkaBoy

New member
עזרה עם שיער...

אני עכשיו צובע תמונות של מנגה שאני קורא... כי אין לי מה לעשות P: ונתקלתי בבעיה, אין לי את העט האלקטרוני הזה שאיתו אני יכול להשתמש באופציה של pen pressure במברשות בפוטושופ, ועד שיהיה לי כזה כנראה יעבור הרבה זמן.. אז רציתי לדעת, איך אני יכול לזייף את האפקט של השיער של הבחור הנחמד הזה (התמונה הימנית זה שלי, השמאלית זה השיער כמו שהוא אמור להיות)

פליכטי

New member
fade

פוטושופ 7 מאפשר לכוון אלף ואחת פרמטרים לכל מברשת ובין השאר גם את היכולת להקנות ללחץ של העט שליטה עליהם. כמו כן אתה יכול לשנות את השליטה לפרמטר קבוע (fade) אשר יקטין את המברשת/השקיפות/הפיזור אחרי מרחק קבוע. פשוט תשחק עם דברים בפלטת המברשות, את התוצאות רואים מיידית על דוגמת המברשת למטה. חוצמזה, אני עובד כבר 3 שנים עם עט ופלטה של acecad שעלו לי בזמנו 200 שקל. היום זה כבר כמה עשרות שקלים פחות, ומבחינת ביצועים היא מצויינת למתחילים. תוכל להשיג אותה בחנויות עתיד מחשבים/באג סטור. שיחקתי כמה דקות עם מברשות ואני מצרף דוגמה של תצורות משרשת שעשיתי בצורה אקראית. עם כאלו אתה בהחלט יכול לעשות את השיער, רק תזכור - לצבוע עם עכבר זה חטא גדול. קשה מאוד להשתוות לתוצאות של עט אלקטרוני.

סֵג

New member
טיפ

טיפ קטן שהוא תוספת לדבריו של פליכטי - כדאי לצבוע את הציור כשהוא גדול פי 4 (לפחות) משהגודל שאתה רוצה שיהיה. אחרי שתגמור לצייר את הציור הגדול תקטין אותו לגודל הרצוי. זה נותן שליטה יותר טובה על מירקמים, פרטים קטנים ועוביי הקוים.

yanivfel

New member
ועוד טיפ קטן... ../images/Emo13.gif

אחרי שאתה מקטין, תן חידוד קל באמצעות ה-Unsharp Mask עם ערכים נמוכים על מנת שלא לקבל צל בסמוך לקווי המתאר.

למעלה