עזרה עם קטנוע 250

benc11

New member
עזרה עם קטנוע 250

שלום לכולם אשמח לעזרה בבחירת קטנוע הנסיעות שלי כוללות פעמיים שלוש בשבוע נס ציונה ת"א והשאר עירוני כמובן שנטייה עם קטנוע טוב לצאת יותר מחוץ לעיר הבעיה תקציב דל של 8000 שקל לא כולל ביטוח אז ככה יש כמה דברים חשובים ולא לפי סדר חשיבות נוחות אמינות אחזקה שוטפת (טיפולים תיקונים) תקציב קטן להתחלה (8000) ולפי מה שמצאתי יש לי אפשרות להגיע לבאים מג'סטי 250 98-97 CN250 96 בורגמן 250 99 גרנד דינק 2002 הקסגון 250 (מעדיף שלא) אם יש עיצות, דיעות, המלצות נוספות מעדיף דיעה מקצועית וגם מכאלה שמחזיקים/החזיקו בנ"ל תודה רבה

אני יכול להמליץ לך על הבורגמן

קטנוע מרווח , נוח גם מתאים לרכיבה ב שניים , מספיק חזק לעשות את הנסיעות האלה ויותר . הבעיה היא , למצוא כאלה במצב טוב רובם עברו התעללות ,אם תמצא אחד במצב טוב ממליץ לך בחום בהצלחה גיא

אורי-

New member
הבעיה היא המצב שלהם בשנתון הזה

הקטנועים הנדירים יותר אולי יהיו במצב טוב יותר. כלי שחוט יעלה ביוקר לטווח ארוך. כיוון שאין עליות בדרך הזו, גם קטנוע 150-200 (ג'וירייד, דינק) יכול להתאים, ויהיה זול יותר לרכישה = שנתון גבוה יותר בסכום נתון, אחזקה שוטפת תהיה מעט יותר זולה וכנל צריכת דלק. אם אתה מתעקש על 250 אז תצתרך לחפש בנרות אחד מושלם, כי 2-3 תקלות בינוניות או כמה חלפים שיוחלפו בחודשים הראשונים (בלאי סביר לקטנוע בכזה גיל - דיסקים, רפידות, אולי חלקים מהווריאטור, שיפוץ אגזוז, צינורות שמתייבשים, חלקי חשמל ועוד. שלא להזכיר מנוע שהולך ועולה כמעט כמו הקטנוע) יגרמו לך בדיעבד להוציא סכום גבוה יותר בסה"כ (שיכל להביא לך כלי חדש יותר בכמה שנים, עם פחות תקלות ובלאי), ואת התשלומים האלה עדיף לתת לבנק כהחזר להלוואה ולא למוסך עבור תיקונים של קטנוע שממשיך לאבד ערך כל הזמן... אני אישית הייתי קודם כל בוחן את אופציית נפח קטן יותר.

benc11

New member
אני מחפש וגם מוצא כלים די שמורים

ראיתי CN250 שמור ראיתי מג'סטי 99 עם 25000 ק"מ, קצת שריטות אבל עובד יפה נסעתי על JR150 וראיתי שאין לי מה לחפש עליו אני מרגיש כמו על 50 עם ה 150, שיוט של 90 הקטנוע 50 שיש לי בהשאלה משייט על 70 נסעתי על 200 (170) וגם לא מזהיר, קצת יותר טוב אבל עדיין חסר כוח לעומת זאת קימקו, קימקו לא נוחים, אחרי 20 דקות אתה מרגיש את השלד של הכסא, לעומת זאת נסעתי על הונדה... אני לא צריך להרחיב הכלים החדשים נוסעים יופי, עולים יופי שמתי לב גם שטיפולים של JAZZ עד ה 30K יותר זולים מטיפולים מקבילים של JR אבל למי יש כסף ל JAZZ בחלקים אמנם סיפור אחר אבל שאתה נתקע עם מנוע או וריאטור ב JR אז אתה גם בבעיה אגזוז ל JR עולה כ 1000 בערך כמו אגזוז להונדה אז ההבדל כאן הוא קטן אם אתה מטפל בכלי שלך הוא ייסע בלי בעיות חוץ מזה יש לי ידיים ואני מטפל לבד ברכב וב 50 אין לי בעיה לטפל לבד בקטנוע ויש לי קשרים ועזרה ממקצוענים שלא עולה לי כסף אז מי הרעה הכי זולה, אמינה ונוחה מבין אלה?

אהוד א1

New member
רעיון קצת שונה:

הונדה פנתאון 150 (גרסאת ה-2 פעימות, לא ה-4 המוזרק).

benc11

New member
חשבתי על זה

השאלה מה מהירות השיוט שלו וגם לא מצאתי הרבה כאלה

מצאת בורגמן במצב טוב ? כי באמת דיי קשה למצוא

קטנועים מהשנתונים שציינת במצב טוב . אם כן נסה אותו הוא מאוד נוח , הבעיה היחידה שהקטנוע קצת נמוך וזה בעיה עם מדרכות , ועם מורכב איתך העסק הופך קצת לבעייתי .

benc11

New member
בורגמן

דווקא בורגמן טוב לא מצאתי כולם עם הרבה ק"מ ואין הרבה 250 למכירה פעם היו יותר מצאתי מג'סטי בסדר והונדה CN250 במצב טוב מאוד

benc11

New member
לא אוהב את הצורה שלו

וחוץ מזה שהוא די קטן ולא ממש נוח נוחות מאוד חשובה לי, אני לא הולך ונעשה צעיר יותר

בועז בר

New member
אם הנוחות מאוד חשובה לך, וה-CN שמצאת

באמת, אבל ב-א-מ-ת במצב טוב, זוהי אופציה מעניינת וייחודית. בפורום מועדון הפרלמנט תמצא את מבעד למשקף ו-roni250b שמחזיקים בכלים כאלה, נוסעים איתם בכל רחבי הארץ קילומטראז' לא מבוטל, ויוכלו לייעץ לך לגבי הכלים הארוכים האלו. עוד אופציה זהה מכנית הוא ה-CH. הונדה מטופלת ושמורה תשרת אותך נאמנה לאורך זמן וק"מ רבים. לגבי הטייוואנים 250, אומר לך מניסיון אישי: הם לא מזדקנים יפה, ואתה משלם על זה.

אהוד א1

New member
לא זהה מכאנית, מנועים שונים.

ל-CH מנוע שוכב, ל-CN מנוע עומד (כמו בהקסגון 250).

למעלה