עזרה עם סאנדיסק

Ibiza1800

New member
עזרה עם סאנדיסק

אני מחבר את הכבל USB למחשב וכשאני מחבר אותו לנגן רשום usb connected והוא נתקע ככה. אפסר הסבר בקצרה איך מעלים שירים למכשיר?

ככל הנראה יש לך בעייהה עם חיבורי

usb תנסה לבדוק במחשב אחר ואם גם שם יש אותה בעייה אז זה הנגן עצמו ואם לו אז כמו שאמרתי לגביי החיבורי ה usb תדווח לגביי זה ואחר כך נתן לך עוד פתרונות

weird dust

New member
תנסה להחליף חיבור של USB

יכול להיות שזה USB 1 והוא דורש לפחות 1.1. אם זה חיבור במקימה של המחשב תחבר מאחורה שם הסיכוי טוב יותר.

Ibiza1800

New member
יש לי רק שני חיבורי USB

מאחורי המחשב ובשניהם קורה אותו דבר... :\

יש לי כמה שאלות אליך

תנסה להיכנס ללוח הבקרה ולאחר מכן מערכת שם תלחץ על חומרה ותבדוק אם אין סימן שאלה צהוב כזה על serial usb במנהל ההתקנים אז צריך להתקין דרייבר תכנס להוספת חומרה ושם תעשה חיפוש והוא יתן לך רישמת ההתקנים ותבחר את מה שבסימן שאלה אם במידה ואין אז באמת בעייה בחיבורי ה usb וצריך ללכת למעבדת מחשבים ושם יחליפו לך

The Experience

New member
אני רוצה להבין משהו...

חיברת את הנגן לUSB ורשום על המסך של הנגן USB CONNECT נכון? ומה בדיוק נתקע? אחרי שהUSB מחובר אתה יכול לגשת ל "מחשב שלי" לראות כונן "נוסף" במחשב שלך שזה בעצם כונן הUSB הנייד ולהעתיק אליו שירים וכל מה שבא לך מקווה להסבר מפורט יותר של הבעיה

Ibiza1800

New member
הסבר קצת יותר מפורט

מה שקרה זה שברגע שהכנסתי את כבל היואסבי לנגן היה כתוב בצג usb connected אך למעשה המחשב לא זיהה את המכשיר ולא הראה לי שום "כונן נשלף" במחשב שלי כמו שאמור היה להראות...בסופו של דבר הלכתי לחנות וניסינו את זה שם עם כמה כבלים ומתברר שהבעיה היא במכשיר עצמו אז ביום חמישי אני אקבל אחד חדש :) תודה לכולם בכל מקרה על העצות והפתרונות. ושאלה קטנה לסיום...בהתחלה היו כמה שאמרו לי שהמחשב לא זיהה את המכשיר כי הוא תומך בUSB 2.0 והמחשב שלי תומך ב1.1, השאלה שלי היא האם ברגע שאני מחבר מכשיר של 2.0 למחשב שתומך ב1.1 האם הוא יקלט ויעביר נתונים במהירות נמוכה שמתאימה ל1.1 או שלא יקלט בכלל?

קיצר העיקר יחליפו לך אותו וזהו

למרות שזה היה קצת מובן שזה יהיה בעייה במכשיר עצמו בהצלחה

יאיר B

New member
יקלט

מכשיר שתומך ב-USB2 - יכול לעבדו גם במחשב שיש בו USB1.1, אבל במהירות נמוכה יותר שמתאימה ל-USB1.1. מכאן שלטכנולוגיה של USB יש תאימות לאחור.

weird dust

New member
האייפודים משום מה לא נקלטים בדרך כל

אבל יכול להיות שבנגנים אחרים זה אחרת. זה תלוי גם בדרייבר.

למעלה