עזרה עם משקל חורג

• פותח הנושא hbilo
  • פורסם בתאריך

hbilo

New member
עזרה עם משקל חורג

שלום אני טס לאירופה השבוע ושלחתי כבר ארגז עם של 20 קילו בדואר אי אמ אס.. עכשיו אני לוקח עלי תיק גב 6 קילו..גיטרה מחשב נייד ומצלמה ומזוודה שאמורה לשקול 20 אבל יש 25 26 קילו הייתי רוצה לדעת אם יש בעיה עם הדברים שאני לוקח עלי כי זה יוצא גם תיק גב גם תיק מצלמה וגם גיטרה וגם תיק צד כזה של מחשב...פשוט אלה דברים שאני לא מוכן לשלוח או לשים בתא מטען(מקווה שמובן למה).. ולגבי המזוודה אם מישהו יודע כמה משלמים על מטען חורג..אני אשמח לתשובות לגבי זה עוד משלוח דואר ככל הנראה לא בא בחשבון

יעלי9

New member
לא תגלה לנו באיזה חברה?

קצת קשה לענות אם לא יודעים. מניסיוני אפשר לקחת גם תיק יד וגם מחשב, את המצלמה תכניס לתיק הגב. על משקל חורג תשלם יותר בשדה התעופה, אם אין ברירה כדאי לנסות לשלם מראש. הייתי בודקת כמה אפשר לסחוב בתיק היד ומעבירה לשם את הקילוגרמים המיותרים.

gatissima

New member
זה לגמרי תלוי בחברה

אם אתה טס בלואו קוסט, למשל איזיג'ט ויש לי הרגשה לפי ה 20 קילו שכתבת אז מקפידים הרבה יותר אם אתה טס בחברה רגילה , אז פשוט תיע לצ'ק אין בלי כל תיקי היד, אחר כך אף אחד לא יסתכל עליהם. לכל חברה יש מדיניות מטען משלה ולכן אתה צריך לבדוק באתר האינטרנט של החברה, יש חברות כמו אל על למשל שאם אתה נרשם לנוסע המתמיד אתה מקבל עוד 5 קילו לגבי הגיטרה יש סיכוי גדול שפתח המטוס יגידו לך להוריד אותה לתא המטען.

idofr123

New member
תלוי בחברה

יש חברות שכל עוד התיק יד/גב בגודל סביר אתה יכול לשים בו אבנים, ויש חברות שמגבילות אני יודע שכשאני טס עם בריטיש איירוויז הם לא מגבילים אותי, אבל כשאני טס עם אייר ברלין אז מותר עד 6 ק"ג

למעלה