עזרה עם כמה דברים.

ran 15

New member
עזרה עם כמה דברים.

אוקי אני חדש פה בפורום , אני "גיטריסט" או לפחות סוג של חחח... בכל אופן החלתטי שאני רוצה להתחיל להקליט עם CB . יש לי Cubase SX3 ... הציוד שלי הוא מגבר בהרינגר GMX210 60W שאני מקליט דרך ליין אאוט לכניסת מיקרופון במחשב (זה L R ) גיטרה - 1.פנדר סטראט' אמריקאית 00' 2. אפיפון לס פול סטנדרט 97' בכל אופן , ההקלטה עצמה בתוכנה העלתה את הסאונד של ההקטלה לרמה אחרת לגמרי עוד בלי להחליף כרטיס קול וכרגע אני אפילו דיי מרוצה (אני מכחה למשכורת האחרונה זה בערך 1000 שקל שנועדו למטרה עליה אני אפרט בהמשך) כרגע אני תקוע בכתיבת ליין תופים , יש לי ליווי יפה שהלחנתי ואני רוצה לשלב לו תופים. עברתי על המדריכים הישראלים שד"א הם לא משהו ...והגעתי עד למצב שבו אלה הן הפעולות שעשיתי : 1. פתחתי ערוץ מידי 2.סימנתי לי בעזרת העיפרון "קובייה" 3. לחצתי עליה פעמיים והגעתי למעין הגדלה של ה"באר" הזה , עם אורגן בצד. עכשיו אני דיי מבין ששם אני רושם את הליין תופים , אבל אני פשוט לא מסתדר , אני לא יודע איך להעביר את הצלילים של התופים ככה שאוכל לרשום אותם כמו את הצלילים של האורגן . כלומר אם אני לא לוחץ על משבצת בטבלה הגדולה הזאת , אז אני מקבל במקום תו מהאורגן , אבל אני בעצם רוצה שיהיה שם תופים במקום האורגן. איך אני עושה את זה ?!!... F11 ד"א פותח לי מקלדת שליטה של תופים , אבל אין לי שמץ איך לעביר את התופים למשבצות האלה... שאלה שנייה : כמו שאמרתי יהיו לי בסביבות ה-1000 שקל בקרוב ואני הייתי שמח להמלצה על כרטיס קול בטווח הזה... תודה וסליחה על ההצקה

austin power

New member
תשובה

בגדול, אתה צריך צריך לפתוח עוד ערוץ מידי ולשלוח אליו איזה שהוא VST של מערכת תופים וברגע שאתה על הערוץ הזה אתה אמור לקבל סאונד של תופים

ran 15

New member
אוקי , איך "שולחים"

לערוץ הזה VST ???... אני נוב לחלוטין מצטער ותודה
...

c444

New member
לאאא, אם אני לא טועה...

ואם הבנתי אותך נכון אז אתה בעצם צריך לחבר/לקשר בין פס המידי ל VST מסויים ואז אולי יהיה לך שם אורגן של תופים או משהו כזה. כי ההיגיון והידע אומרים לי שפס המידי זה רק פס פקודות אלה לא צילילים בסולמות לכן צריך ויאסטי מסויים כדי לנגן את הפקודות האלא. מבין? תקנו אותי אם אני טועה.

נוכח

New member
בערך כך

- בF11 אתה בוחר באחת מהכניסות הפנויות את תוכנת התופים שאיתה אתה רוצה לעבוד (LM-7 מגיע עם קיובייס?) - בערוץ מידי עצמו, מצד שמאל,יש לך אין ואווט של הערוץ, אתה אמור לבחור באווט את התוכנה עצמה (תהיה לך רשימה שתכלול את מה שבחור לך בF11). - אחר כך בחלון עם המקלדת מצד שמאל אתה אמור לשמוע תופים אם תלחץ על הקלידים הנכונים (לא כולם מפעילים תופים אלא רק חלק) בשורה שנמתחת משמאל אתה יכול לכתוב את הפעמים בהם אתה רוצה שאותו תוף ינגן על ידי מעבר לעיפרון (או בTOOLBAR של הקיובייס, או מהתפריט של הלחצן הימני) זהו

aviram65

New member
אחי זה מזה לא סרט

יש כמה אפשרויות או שאתה פותח VST של תופים כמו LM-7 או DR-DRUMS ואז פותח ערוץ מידי ובערך באמצע המסך בצד השמאלי יש לך רשימה של כל הVST שפתחת ושם אתה מקשר את ה VST שאתה רוצה לערוץ הנבחר.. יש עוד שיטה לפי דעתי היא יותר טובה וגם הסאונד שלה יותר איכותי והיא לעבוד אם סמפלים לא לפתוח ערוץ מידי אלא כמה ערוצי אודיו אחד למצילה אחד לסנר אחד ל רייד וכו.... ופשוט לסדר אותם איך שאתה רוצה שזה ישמע.. :) מקווה שעזרתי אם עדיין לא הבנת אתה מוזמן לפנות אליי במסנג'ר [email protected]

למעלה