עזרה עם כל הנושא של VATIL

patael

New member
עזרה עם כל הנושא של VATIL

הי ב VATIL לא כ"כ מתלהבים לעזור, אלי פה. איך בשם אלוהים אני אמור לטוס איתם ב VATIL. הורדתי SB + ROGER WILLCO . הצלחתי להתחבר ל SESSION ב FS2002 . לחצתי על JOIN, יצאה לי רשימה של 300 SERVERS . לא מצאתי את הישראלי, מצאתי משהו BG אבל היה צריך סיסמא. הצלחתי להתחבר לכאילו שלא צריך סיסמא, אבל היה משהו גרמני. איך אני מתחבר לצוות הישראלי, איך אני מקבל עדכונים על מתי יש טיסות מרוכזות? מה עושים? תודה חברה. יש לי אינטרנט מהיר 750K MSN MESSENGER ו FS2002.

ezman2

New member
אתה לא מתבייש?

הסתכלתי בשירשור שלך בפורום VATIL ולפחות 2 אנשים שם ענו ונתנו לך תשובות מאוד רלוונטיות. ניסית לישם את זה? וחוץ מיזה תיהיה הרבה יותר מפורט אנשים שם לא מתקשרים בטלפטיה ולא יודעים מה קורה לך במחשב ויכולות להיות בתחום מיליון בעיות. הדבר היחיד שלא ענו לך אבל זה לא רלוונטי עד שלא תתחבר ותבין איך המערכת עובדת זה שיש תוכנה שאפשר להוריד אותה מאתר VATIL שקוראים לה סרבאינפו והיא מציגה את כל הפעילות ברשת VATSIM כולל ישראל (במידה וקיימת פעילות). כמו כן האם נרשמת לאירגון ואם כן האם קיבלת מיספר חבר ? לא פירטת את הדברים האלה. באף פורום לא תקבל תמיכה רחבה כמו שתקבל שם כי האינטרס של האנשים שם זה שתבוא לטוס איתם.

ezman2

New member
דבר נוסף

אין ברשימת שרתים שרת ישראלי זאת רשימת שרתים של הרשת כאשר כולם מחוברים בינהם. אם תתחבר לבלגי ותיהיה פעילות בבן גוריון תראה אותה בכל מיקרה. בדרך כלל יש פעילות של פקחים וטיסות בשעות הערב ובשבת יש קבוע ארוע בין 7 בערב לעשר שבו בדרך כלל מאויישות כל העמדות של מרחב בן גוריון ופיקוח תל אביב שמכסה את רוב אזורי הארץ.

patael

New member
על מה ולמה???

"אתה לא מתבייש?" לא הגזמת? זה אמור להיות FUN על לפני שעה שבדקתי היתה תשובה אחת, לקחת את זה יותר מידי אישית. בכל מקרה מצטער. נרשמתי, וקיבלתי ID, האם אני אמור להתחבר דרך ה SERVER INFO? כלומר אני מוריד את התוכנה ומתחבר דרכה? תודה

עומר cvfr

New member
אנא

תבבקש בפורום של החטיבה שמישהו יעזור לך אם הנושא כלומר שאתה צריך מדריך!!! ישמחו מאוד לעזור לך

ezman2

New member
לא.

הסרבר אינפו זאת בסך הכל תוכנה שמציגה לך מידע את החיבור אתה עושה דרך ה- SB כאשר את עושה CONNECT מכניס שם CALLSIGN במקומות המיועדין את ה- ID שלך והסיסמא וברשימת השרתים מכניס שרת שייך ל- VATSIM מתוך הרשימה. אם עשית את כל השלבים ליפני אתה אמור להתחבר לרשת. רק לשים לב.. לא להתחבר שהמטוס על המסלול אלא רק בחניה של נתב"ג (אן כל שדה אחר) ולשים סקווק על מצב STBY.

למעלה