עזרה עם חבילה תקועה..

יעלקיפו

New member
עזרה עם חבילה תקועה..

היי בנות, אני צריכה את עזרתכם האדיבה... שלחתי כבר לפני כשבוע חבילה שאמורה היתה לצאת לארה"ב בדרך האוויר. (מדובר בדואר רשום). מחיפוש באינטרנט, באתר של הדואר היא רשומה כאילו היא עדיין תקועה בבית המיון בת"א.... ניסיתי ליצור איתם קשר, אבל כל המספרים שמופיעים באתר של דואר ישראל לגבי בית המיון, כלל לא מובילים למענה אנושי... האם עוד מישהי ניתקלה בבעיה כזו? איך הייתן ממליצות לי להמשיך? יש לציין שכבר שלחתי חבילות בעבר, והן לא נשארו בארץ כל כך הרבה זמן לפני שהוטסו לחו"ל.... זה אפילו לא חבילה, כי אם צרור... (שוקל כ 400 גרם). אני מודאגת.... לו רק יכולתי להטיס את כל החבילות שלי בעצמי....

גאיליי

New member
תבקשי שיבדקו בסניף שלך

הם יודעים איך לבדוק את זה, עזרו לי בדברים דומים לא פעם.

יעלקיפו

New member
זאת בדיוק הצרה....

הם טענו שהם לא יודעים. ושאני צריכה לברר בעצמי... כנראה בגלל שזה סניף קטן...

גאיליי

New member
לא נכון!

אני שולחת דואר בסניף קטן ואין להם שום בעיה לעשות זאת. תהיי אסרטיבית. תגידי שזה יצא מפה ולא נשלח לחו"ל וזה תפקידם לדאוג לאן הועברה החבילה מהם ולהם יש את כל האמצעים במחשב לבדוק זאת ובמקסימום שיתנו לך את הטלפון של מי שאחראי עליהם אם הם כל כך קטנים ותגידי בלי להתבייש שאת מתכוונת לכתוב מכתב תלונה עליהם אם הם לא יעזרו לך בעניין. איזה חצופים!

גאיליי

New member
חחח אני ישר מוציאה מכתב עם העתק לעורך דין

לא מתעסקים איתי חחח

pnina55

New member
בנושא עיכוב החבילה לחו"ל

תפני ישירות לשירות הלקוחות של הדואר (צירפתי לינק) והם חוזרים אלייך (דיי מהר..) בטלפון עם תשובה , תדאגי רק למלא את הפרטים הנחוצים כולל מספר החבילה

קרה לי. כתבתי קונבו מנומס לקונה שיש בעיה

והיא הודיעה לי שהחבילה כבר הגיעה. בקיצור האתר של דואר ישראל לא היה מעודכן. בתכל'ס אין לך מה לעשות מול הדואר לפני שעוברים 10 ימי עבודה כי הדואר מתחייב לעד 10 ימי עבודה. אחרי זה צריך לפנות לפניות הציבור שלהם.

יעלקיפו

New member
תודה רבה בנות!

אני אנסה את כל מה שהצעתן ואחזור לדווח. איזה כיף שיש כאן כל כך הרבה עזרה ואכפתיות

chop007

New member
לי זה גם קרה בעבר. אני גרה בקיבוץ והסניף פה ה

הוא מאוד קטן אבל עדיין זה השרות הכי בסיסי שהם חייבים לתת... הן בדקו לי את זה והם גילו שמי שעבדה באותו היום לא הקלידה את החבילה מה שאמר שהיא עדיין תקועה בישראל ולא יצאה ממנה...כביכול כעבור יומיים החבילה כבר היתה בארה"ב(אבל במחשב היא עדיין כאילו היתה בארץ) זאת פשוט היתה תקלה של העובדת בדואר.....

למעלה