עזרה עם הI-GO......

properties

New member
עזרה עם הI-GO......

אני משתגע - פשוט לא מצליח להבין את התכנה הזו. אין לי GPS. אני משתמש בזה רק כמפה (מסתובב הרבה בפגישות). אני פאקינג רוצה בסך הכל לדעת איך בוחרים נקודת מוצא ואיך בוחרים נקודת יעד. זהו. מישהו יכול להסביר לי כמו למפגרים צעד אחר צעד איך עושים את זה?

libal

New member
באתר של החברה יש מדריך טוב

אבל הדרך די פשוטה - לבחור מפה , ואחר מסלול , עריכה , מעלה את 2 הנקודות מוצא ויעד (אם צריך קודם מחפש בכתובת ואחר מעלה אותם מהיסטוריה) מסדר לפי סדר - נקודת מוצא ראשון , בוחר מסלול וזהו..

properties

New member
תודה ... אבל בכל זאת להסביר לעומק

קראתי את הPDF שלהם שהוא מושקע מאד אבל השימושיות שלו היא אפסית. לבחור מפה מאיפה? מ"מפה"? "נווט" "מצא וסע"? איפה יש "מסלול"?

libal

New member
הסבר יותר מפורט:

תפריט ראשי - מפה תפריט (כפתור ימני למעלה) מסלול (כפתור בתחתית המסך) עריכה הוסף כתובת - וכאן הכנסת נקודת המוצא (אלא אם כן חיפשת את הנקודה או שמרת את הנקודה בנקודות עניין ואז ניתן לבחור מנקודות עניין או היסטוריה ). הוסף כתובת - וכאן הכנסת נקודת יעד לראות שבשורות העריכה נמצאות 2 הנקודות ובסדר הנכון לחיצה על החץ שמאלה הנמצא למעלה מצד שמאל בחירה במסלול הנמצא למעלה מצד שמאל וכעת יש לך מספר אפשרויות לבקשתך סימולטור של המסלול נתונים - שם אתה יכול לראות בין היתר את המסלול ע"ג המפה סיפור הדרך וכו'... מקווה שעכשו זה ברור ...

למעלה