עזרה עם ה-SAMPLE EDITOR

אייל744

New member
עזרה עם ה-SAMPLE EDITOR

שלום רב! אני עכשיו לומד על ה-sample editor ואיך ליישר דגימות אודיו עם טמפו מסוים והגעתי לפונקציה שנקראת Audio Tempo Definition tool שאמורה לעזור לי להתאים אמפו של דגימה לטמפו של הפרויקט. כך שיש לי שתי שאלות בעניין: 1. ב-HELP של קיבוייס כתוב שכדי להשתמש בכלי הזה אני אמור להזין למקומות מסוימים את האורך של הדגימה ואת המשקל המוסיקלי שלה. כך שהשאלה שלי היא איך אני יודע מה האורך המדויק מבחינת זמן של דגימה או EVENT מסוים? אני יכול לשים סביבה את הסמנים ולראות על מה הם עומדים אבל אז זה לקחת מחשבון ולחשב את הזמן של הסמן הימני מינוס הזמן של הסמן השמאלי כדי לקבל את האורך של הדגימה. אז אם מישהו מכיר דרך מהירה יותר אני אשמח לדעת :) 2. שימוש ב-HIT POINTS - כשאני מחשב את ההיט פוינטס של הדגימה שלי יש לי אופציה להגדיל או להקטין את הרגישות של החישוב שלהן, כלומר יותר רגישות נותנת יותר היט פוינטס. העניין הוא שאני רוצה לקבוע רגישות מסוימת ואז להוסיף או למחוק ידנית היט פוינטס במקומות שאני רוצה, ניסיתי לשחק עם זה אבל נראה שזה אוטומטי בלי אפשרות לשנות. האם זה כך או שיש אופציה ידנית? ואם בכלל למישהו יש טיפים לגבי ה-sample editor בלי קשר אני אשמח לשמוע :) תודה לעוזרים!

אייל744

New member
מישהו מכיר את הנושא? אולי שי או ארל'ה? או

HEAVENLY או KUNDARA? או מישהו אחר? :)

אייל- הסתדרת?

רק עכשיו ראיתי את השאלה שלך...

אייל744

New member
כמעט :) הבנתי פחות או יותר איך משתמשים אבל

אני עדיין מחפש את הדרך להוסיף ידנית היט פוינטס, להעלים ידנית הצלחתי פשוט לחצתי על אחד מהם לחיצה ארוכה וגררתי אותו לסרגל העליון והוא נעלם, אבל ליצור אחד ידנית אני עדיין מנסה. חשבתי אולי זה קשור ל"עיפרון" אבל כשאני לוחץ עליו הוא כותב לי please zoom to a resolution lower then 1, ואז אני מנסה לעשות זום אבל כמה שאני עושה הוא עדיין מקפיץ לי את ההודעה. ד"א שאלה נוספת - תחת תפריט היט פוינטס יש את האופציה devide audio events ואת creat slices, כשהראשונה יוצרת ממש איוונטים נפרדים שאפשר להזיז אחד מהשני והשנייה כאילו מפרידה את החתיכות אבל שומרת עליהם במסגרת של איוונט שאותו אפשר להזיז כחתיכה אחת ממקום למקום. אז רציתי לדעת מה בדיוק ההבדל בין השתיים, בעיקר השנייה שקשה לי להבין למה למה היא יכולה לשמש. ואם על הדרך מתחשק לך להגיד כמה מילים על האופציה create groove quantize זה יהיה נחמד :) אבל רק אם בא לך, השאלות הראשונות יותר קריטיות. תודה!

למעלה