עזרה עם אתר mixcloud

דןודנה

New member
עזרה עם אתר mixcloud

היי :) לא כ"כ קשור לנושא הפורום אבל לא מצאתי מקום אחר להתייעץ בו. מקווה שתוכלו לעזור לי.
אני מאוד רוצה להעלות מיקסטייפ (אוסף של שירים כרצועה אחת) לאתר mixcloud והבנתי שבשביל זה אני צריכה להוריד תוכנה למחשב שבה אני מכינה את המיקסטייפ ואז מעלה את זה לאתר.
מישהו פה עשה אתזה פעם ויכול לעזור לי בזה?

Dudi Tamir

New member
תשובה:

פשוט:
1 להעלות את השירים לתכנת עריכה (כל תכנת עריכת אודיו)
2 לסדר את השירים בסדר הרצוי ובווליום המתאים
3 לייצא קובץ אחד שלם בפורמט WAV או MP3

וללא קשר
למה להעלות קובץ אחד עם שירים רבים ולא להעלות כל שיר בנפרד...(הרבה יותר הגיוני מהרבה סיבות).

דןודנה

New member
תודה אבל חייבת להגיד שאני הדיוטה גמורה בזה

אני לא מתעסקת במוזיקה אלא רק מקשיבה לה :) ולכן לא הצלחתי למצוא תוכנה כזו. המליצו לי על אתר acuostica אבל לא הסתדרתי איתו.
אז אם יש לינק ישיר להורדהכזו זה מאוד יעזור לי.

ובלי שום קשר,
אשמח אם תסביר לי למה אתה ממליץ על העלאה של כל שיר בנפרד (כמו שכתבתי, לא מבינה בזה הרבה)

Dudi Tamir

New member
אז כך:

אם השירים הללו הם לא שירים מקוריים שלך, על תחשבי אפילו להעלות אותם (ולא משנה אם קובץ נפרד או קובץ שלם) כי אין לך זכויות יוצרים על השירים הללו.
:
עדיף להעלות כל שיר בנפרד כי:
1 מעלים שירים כדי לשתף אנשים ברשת ולפרסם אותם - לאף אחד אין רצון להאזין לקובץ של חצי שעה או שעה
2 זה עוזר לקידום (למי שרוצה) SEO
3 יותר קל ללחוץ על שיר אחר מאשר למצוא אותו בתוך קובץ אחד ארוך...

אם בכל זאת את רוצה לעשות זאת ואין לך שום מושג בנושא - וזה כל כך חשוב לך
פשוט תשלמי כמה שקלים לאיש מקצוע (אפילו ילד חמוד יכול לעשות זאת)

דןודנה

New member
אבל זה הרעיון באתר כמו mixcloud, לא?

יש שם הרבה מיקסטייפים שאנשים מעלים של שירים שהם לא שלהם ובזמן שהשיר מתנגן רשום מי המבצע ושם השיר.

זה לא כ"כ חשוב,זה פשוט נחמד להעלות קובץ עם שירים אהובים שלי ושגם חברים שלי יוכלו לשמוע אותו באתר,בדיוק כמו שאני שומעת מיקסטייפים של אנשים אחרים ותוך כדי נחשפת גם למוזיקה חדשה שלא הכרתי.

Dudi Tamir

New member
לפי חוק זכויות יוצרים זה אסור.

יש הבדל בין שיתוף שיר/קליפ (מהרשת) לבין העלאה פיזית מהמחשב שלך לרשת.

אם בא לך לשתף אנשים תעשי לך חשבון יוטיוב ותעשי פלייליסט אישי.

בהצלחה

למעלה