עזרה - עיצוב צ'ופרים

עזרה - עיצוב צ'ופרים

אני עוזבת עוד שבוע [יותר נכון מכניסה אותם להדרכה ולגרעין] ויש לי רעיונות לקטעים לפעולה האחרונה העיניין הוא שאני לא יודעת איך עושים את הקטעים האלה בצורת צ'ופרים יפים... אחד אני עושה מחזיק מפתחות ויש לי עוד 2 - 1. ראיתי אתכם צומחים ומתבגרים. ראיתי בשמחה התהוות של שלד, בריאה של אנשי קבע בגדוד, נגדים וקצינים. ראיתי את הגדוד מתקדם משבוע לשבוע ולא קופא על שמריו. ראיתי אתכם חיילים ומפקדים משיגים תוצאות טובות וחותרים תמיד הלאה. אני סמוך ובטוח שתמשיכו בכיוון שהלכנו ושרק תוסיפו ותשתפרו. אני עוזב בהרגשה שעדיין יש הרבה לעשות ואני מודה שקשה לי לעזוב. אבל אני גם יודע שאני משאיר את הגדוד בידיים טובות, היודעות מה צריך לעשות ואיך צריך לעשות זאת. כמו כן דעו שאני מאמין בכם, לוחמי ומפקדי הגדוד. עם גדוד כזה, אפשר לצאת לקרב בלב שקט. 2. "חסר גלגך - אני גלגל" [כל הקטע...]

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifוואו...

דווקא בכל מה שקשור ללעצב דברים אני די טובה... אבל אין לי מושג איך להסביר לך לעשות את זה דרך האינטרנט...

sivanscom

New member
אבל הם כבר נכנסו להדרכה לא?

ראינו אותם במחוז.. ואפרת זכרה אותי מהמחנה...!
[אממ נראה לי שקראו לה אפרת..
]

OoOאלהOoO

New member
אממ אולי...

בראשון תייצרי חי'יל ומאחוריו תרשמי את הקטע.... בשני תציירי אוטו ועל אחת מהגלגלים שלו תצי'ירי ילד...זה מה שהרא"ה אצלינו עשו בקיר שלהם... מקווה שעזרתי. ב"הצלחה

למעלה