עזרה עזרה!!!

betu2570

New member
עזרה עזרה!!!

הי, אני כותבת בשם חברה שלי. קרה לה מקרה מאוד מעניין: היא גרה עם תינוק בן חצי שנה בבית (אין אדם מבוגר נוסף). אתמול בלילה בסביבות השעה 03:00 באמצע הלילה, התעוררה עקב מוסיקה (המערכת נדלקה בעצמה). קמה, כיבתה את המוסיקה וחזרה לישון. בבוקר, גילתה את כל הבובות של הילד, מסודרות בשורה. מיותר לציין שלא היא סידרה אותם בלילה לפני. ההיפך! הם היו מפוזרות. מה דעתכם? מה עושים? תודה רבה לכם!!!!! ויום טוב

האם חברתך עשתה בדיקה

שלא חסרים דברים בביתה? ייתכן שגורם אנושי לחלוטין אחראי לכך... האם ישנם סימנים נוספים להתרחשות כזאת חוץ מהמקרים הנ"ל?

אולי יש סיכוי שהבית רדוף

השאלה היא מה ההיסטוריה של הבית האם הוא ממוקם על בית קברות או האם בבית בעבר נרצח או התאבד מישהו...או שאולי נעשה בבית סיאנס שלא נערך או לא נסגר כראוי... ועל כל מקרה שווה לעשות טיהור לבית- לשטוף עם מי ים את הבית לשים מלח בפינות הבית, במידה וזה לא מספיק יש לזמן מדיום שיערוך סגירת מעגל של נשמות חופשיות או יבדוק את הנוכחות שבבית, וכדאי על כל מקרה גם לבדוק את המזוזה.
לינוי

jakotsu4ever

New member
אני מסכימה עם לינוי

אולי זו היא והיא פשוט שכחה מזה..אבל בכל מקרה,אני ממליצה לבדוק מזוזות ואת ההיסטוריה של הבית.

Luisito Garcia

New member
רוחות תמיד מסתובבות איפה שיש ילדים

רוחות אוהבות ילדים,הם תמימים וקטנים,הם לא מבינים מה זה רוח ולא יכולים להבדיל ואפילו בהרבה מקרים ה"חבר הדימיוני" של כל ילד הוא בעצם רוח.. תמיד הייתה משיכה בין ילדים ורוחות ולמזלנו ברוב המקרים גם הרוחות מאוד ידידותיות,הן רק רוצות לשחק עם הילדים למרות שהיו מקרים שגם רוחות רעות התעסקו עם ילדים ואוי ואבוי.. בקיצור אם מה שקרה בבית של החברה שלך באמת קרה ע"י רוח אז זה יכול להיות מקרה פולטרגייסט יפה.. הלוואי וזה היה קורה אצלי,לראות דברים שמסתדרים לבד וכאלה זה דבר מדהים,זה קצת מפחיד אבל עדיין.. וואלה אני שמעתי על מקרים שפשוט המשפחות השלימו עם זה שיש אצלם רוחות ופשוט התרגלו אליהן והיו כמו עוד אחד במשפחה.. חיחי

LאלדדL

New member
פששש...

ההודעה היותר מעניינת שקראתי פה בזמן האחרון מרתק מאוד ומעשיר !!!! באמת.

למעלה