שלום לכולם אני צריך עזרה בהכנת פינוקים למסיבת פתיחת שנה לילדים בכיתה ח' כרגע קצת קשה לי לחשוב כי אתמול חזרתי מהשתלמות חודש ארגון ויצאתי ממנה חולה ביותר אז בבקשה רעיונות לפה
1. לחלק סימני שאלה גדולים שציירת על בריסטול אבל לא דקים מידי ולרשום את תחילת השיר כל שנה מתחילה בסימן שאלה.. 2. להכין שרשרת מתוקה אם סוכריות שוקלדים וכו' ובאמצע של השרשרת או על אחד הממתקים על השרשרת לכתוב שתהיה שנה מתוקה! 3.להכין חמסות קטנות ולרשום עליהם שתהיה שנה מוצלחת... 4.אם אתה מכיר אותם כבר אז אפשר להכין לכל אחד ברכה אישית ממך או לכתוב קטע קטן על שנה חדשה זהה לכולם וקטע קטן משלך לכל אחד.
תגיד בשביל מה יש לנו את מור בצוות?! (היא ופינוקים הולכים יופי יחד) או אותי בצוות? (לפעמים..) או את אח שלך?! הוא היה מכין לנו ת'פינוקים הכי שווים! ואם קצת היית מבקש היינו מכינות לך פינוקים כי אנחנו שתיים (אני ומש)
שחר את לא תאמיני עשיתי פינוקים ממש מגניבים לקחתי אל בד כחול חתכתי אותו לרצועות רשמתי (יותר נכון שחף רשמה) "סרט כחול-פרטים בהמשך" זה גדול אני מרוצה מעצמי ומהרעיון שהגתי
(לו רק היה לי סורק..) את לא בדיוק מייבשת את הריצפה שם! אני זוכרת שאמרת "גילי תצלמי אותי מייבשת את הרצפה" ואז כשאמרתי "הנה אני מצלמת!" אז התסכלת עליי וחייכת אז יש לי תמונה שלך מעל רצפה מעט רטובה
אבל כמו שהסברתי למישהו -{שאחרי 3שנים היה יור מג"ע (והיבין יבין))} לפנימשהו כמו לפני 6 שנים צופרים -פינוקים מושמושים איך שלא תקרא לזה זו ההזדמנות שלך לפתח אצלם קצת השכלה סיפרותית. משפט משיר או ציטוט מספר עם סוכריה ואחר כל החיים כשהם יפגשו בשיר או בשם של הסופר - הם יגידו "מאיפה זה מוכר לי?" משהו שהם אף פעם לא שמעו עליו תמיד טוב. לי אישית עשו את זה בכיתה ה' עם "איך זה שכוכב אחד מעז?" תודה דפנה מלר