עזרה עזרה

dorgilyt

New member
עזרה עזרה../images/Emo3.gif

הוריתי לקרוא ספר באנגלית בתור יומן קריאה כמובן, והביע הקטנה שהנאגלית שלי חלשה עד מאוד, ואני צריך להגיש את היומן ביום שישי, האם אחד מכם קרא, את הספר "Star Trek Deep space nine stowaways"? תמונה מצורפת. ועם כן מישהו מכם קרא, הוא יכול לתקצר לי אותו או לספר לי עליו בכמה מילים?.

CaptainOok

New member
נצל"ש - זה לא הדוקטור כאן בתפוז?../images/Emo6.gif

הוא מופיע מדי פעם בסרטוני הפרסומת של תפוז, מעל לפורום
זה לא הוא? ועוד שואלים אותו מה הדרגה שלו!

BORG 972

New member
אוף

מה זה, רק לי יש פירסומות מפגרות לקונדומים ולתארים מוזרים?

BORG 972

New member
ניסיתי ../images/Emo4.gif

להתקין תוכנות כאלה שחוסמות דברים כאלה וגם לחום בעצמי, אבל זה תמיד חסם גם דברים רצויים או העלה הודעות שגיאה. ככה זה, no pain no gain. הקומוניזם השתלט על האינטרנט.

Bufreak

New member
באמת שניסיתי...

אני מוצא אותו שימושי רק כשאני גולש באתר אחד בלבד. דוד.

BORG 972

New member
לצערי לא.

אני לא אוהב את מייקרוסופט ופועלם, אבל יותר מידי אתרים היום כתובים עם אלמנטים שרק האקספלורר תומך.

החלטה שלך מן הסתם.

יש לפיירפוקס תוסף של "view this page in ie", וכשמגיע אתר סורר פשוט עוברים לאיכספ בשבילו. אבל בדרך כלל אני מסתדר מצוין עם השועלאש שלי

itstzar

New member
זה לא ה-פיתרון, זה עדיין האיכספלורר

של מיקרוסופט, עם כל חורי האבטחה והבעיות שלו,רק בעטיפה אחרת, אם כבר מתעקשים לא ללכת על השואש , יש את אופרה, (www.opera.com) אבל לאט לאט גם האתרים הישראלים מתחילים להתאים את עצמם לשואש (אפילו בתפוז אפשר כבר למחוק מסרים אישיים ולעשות חיפוש כמו שצריך)
ככה שהאתר היחיד שאני מפעיל בשבילו את האקספלורר (כמובן שעם ההרחבה של ie view) זה רק האתר של הבנק. ואם חס וחלילה המשכתי לגלוש באקפלורר, צמיד יש את firefix view שמחזיר אותי מהר לדרך הישר

למעלה