עזרה! עזרה!

Gremshnit

New member
...אני מצטט:

"ובקשר לטורי...כמו ש
רעות
אמרה, Here. In My Head יכול להיות דוגמא טובה:" ...... עכשיו תבקשי סליחה...
|סנוב|

רעוּת

New member
לא ../images/Emo46.gif

לא השתמשת בכללי ציטוט נכונים של ציטוט מקור עקיף. לא סולחת ולא שוכחת
.

Sunflower Fairy

New member
אני אנסה באמת אחד מהם../images/Emo204.gif

כלומר, here in my head או בלאד רוזס או מה שזה לא יהיה. קודם אני אסיים לנסח את העבודה הארורה.
אם עולים לכם עוד רעיונות יצירתיים או שסתם בא לכם לעזור לי להישאר ערה בארבע השעות הבאות אתם מוזמנים לבדוק אם הנסיון העלוב של תפוז לעשות צ'ט כמו בפייסבוק עובד. |מתה|

noosh

New member
מקווה שלא מאוחר מדי

ואני מצטערת על הניימדרופינג, אין לי כוח לכתוב הרבה כי אני מתה מעייפות וחייבת לישון. Fake Plastic Trees של רדיוהד - לא ממש השוואה בין אהבה לפרח, אבל על זיוף, בעיקר. אולי Peach, Plum, Pear של ג'ואנה ניוסם: http://www.lyricsmania.com/lyrics/j...rics_26669/peach_plum_pear_lyrics_291429.html אמממ לא יודעת, הפרח בגני? גבעולי אשתקד של ביאליק? סיגליות? פרח שלי או פרח, למה ליבך כמו קרח?

Sunflower Fairy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo204.gif

תהיתי מתי מישהו יציע את הפרח בגני. אני חושבת על לקרוא לעבודה ככה, בתור בדיחה. העניין הוא שאני מנסה למצוא שיר שגם יענה לדרישות האלה וגם במקרה יהיה שיר שאני מכירה. אני לא מכירה את כל השירים של טורי, אבל היא עם העומקים שלה, הנחתי שיהיה חייב להיות לה משהו בסגנון. אבל ל--א, היא חושבת רק על מוות.
גם אני, כרגע.

Sunflower Fairy

New member
רק רציתי לעדכן אתכם../images/Emo204.gif

שבסוף השתמשתי רק בכמה שורות אומללות - אבל הכנסתי את טורי לעבודה הזו!
ועשיתי משהו שיראה כחילול הקודש בעיני שני הצדדים, נראה לי. השוויתי בינה לבין שקספיר.
תהרגו אותי. אבל יצא כזה יפה ומרוח ולא-מאולץ, וזה באמת נראה כאילו אחרי ששקספיר סיים להתלהב מהאהוב שלו שכל הפרחים לקחו לו את הריח\צבע\סומק\מהשזהלאיהיה, טורי משסעת לגורמים את האהובים שלה כי הם עוזבים אותה ואז היא נובלת כמו פרח.
מוהאהאהא. אה, כן, והיה ממש מוזר לכתוב על טורי רק עם השם משפחה. כלומר, "מה איימוס? טורי!"
הייתי צריכה לשכנע את עצמי לא למחוק את זה ולכתוב מחדש.

behappy

New member
ואם כבר

בעוד שייקספיר גורס כי לא ניתן להתלהב מאהוב ברגע שצבעי פרחיו דוהים (שייקספיר, 1600), איימוס קוראת תגר כנגד אהוביה הנוטשים בטענתה כי נטישה זו הנה הגורם לנבילתה (איימוס, 1994).

למעלה