עזרה עזרה עזרה!!!

אתי1000

New member
עזרה עזרה עזרה!!!

כתבתי הודעה לפני כמה חודשים, אבל שום דבר לא היה בטוח, ואתמול קיבלנו את הבשורה המרה, שאין אפשרות אחרת חוץ מפונדקאות או אימוץ,למרות שזה היה כמעט ברור היה לנו שביב של תקווה, זה היה קשה אבל אנו ממשיכים הלאה ומתחילים לעבוד עלנושא הפונדקאות. יש לי מליון שאלות מה עושים? איך מתמודדים? אני מתה מפחד, יש לי פרפרים בבטן והראש שלי כל הזמן עובד וחושב עלזה. אנחנו רוצים לעשות את זה לבד כדי להקל עלינו לפחות טיפה מהבחינה הכלכלית. הייתי שמחה לדבר עם זוגות שעשו את זה לבד ועם זוגות שעוברים את התהליכים,בעצם אני אשמח לשמוע מכל מי שיש לו להגיד משהו שיעזור. בכלל לפי ההסטורה אני יודעת שיש פה נשים נהדרות שעוזרות ותומכות ואני בטוחה שהפורום יהיה אחד הדברים שיעזרו לי לעבור את המסע הקשה אך המרגש שעומד לפנינו. יש לי עניין שמאוד מטריד אותי,האם קרה מקרה שאישה לא הסכמה להעביר להורים המיועדים את התינוק, אם כן מה קורה? אני אשמח לקבל גם תגובות במייל שלי [email protected]

אתי1000 ../images/Emo140.gif

קודם כל אני מצטערת בשבילך על הבשורה הקשה
הגעת לפורום התומך והמקסים הזה שכולנו באותה הקלחת..
מציעה לך לשבת ולקרוא הרבה דפים אחורנית וללמוד את הנושא .. במיוחד הרגשי. יש אפשרות לעבור את התהליך עם משרד תיווך שעושה חיים קלים יותר... אבל כמובן יש תשלום על כך ויש כאלו <לפי למידתי> מעטות שעשו ועושות זאת לבד. אני בטוחה שיהיו המשך תגובות ומסרים שיעזרו לך .<שלחתי לך אחד כזה>. שתלמדי את הנושא אז תביני שאין מצב שאם פונדקאית לא תמסור את הילד , הכל חוקי ומסודר וזה מצב שרק בסרטים ראינו ונבהלנו. אני יכולה לספר לך אישית שרק בשיחות עם אמהות מיועדות ופונדקאיות ושיחה עם מירב הבנתי עד הסוף במה העניין מדובר. התהליך לא קל ואנחנו אישית רק בהתחלתו , אבל יש תוצאות מדהימות, אז זה בטוח יהיה שווה
מה שמשמח אתי שחוק הפנדקאות חוקי ומסודר. מאחלת לך בהצלחה

בהצלחה, בדרככם החדשה../images/Emo73.gif

בשונה ממך, אני ידעתי מאז ומעולם שפונדקאות היא האופציה שלי (נולדתי בלי רחם) ולכן, אני יכולה רק לנסות להזדהות עם תחושת האובדן שנחתה עלייך, למרות שאני חוויתי וחווה אותה בצורה שונה. גם אנחנו בתחילת תהליך הפונדקאות, עם מירב הנפלאה. השאלות שעולות לך הן שאלות שעולות לכל אחד מאיתנו, וככל שתתקדמי יעלו לך עוד מליון שאלות וחרדות נוספות, אבל מנסיון החברות כאן, זה אפשרי, ולכן כולנו במסלול הזה. הרבה הצלחה!!!! אנחנו כאן כולנו, באותה הסירה ממש!

בהצלחה.

אני עייפה מדי לקשקש, אז השארתי את הפלאפון שלי " במסר אישי" את מוזמנת להתקשר.

mymay

New member
ליבי ליבי איתך

מרגישים דרך המילים שלך את התחושות הקשות שאת שרויה בהן. אני קוראת אותך ואני מרגישה כאילו יצאו ממני התחושות והפחד והתסכול והאכזבה. גם לנו היתה תקווה ולבסוף לא נשארה אופציה אחרת מלבד פונדקאות. אני כ"כ מבינה מה את מרגישה. גם לי היו ועדיין יש מליון שאלות, אבל הגעת למקום הנכון ללא ספק. פה תוכלי לקבל תמיכה ועזרה ומענה לכל שאלותיך. באמת תעזרי בנו. אנחנו גם עושים את זה לבד- ונשמח לעזור בכל שאלה! ברגע שתרגישי שאת מוכנה לצאת לדרך, וזה יכול לקחת קצת זמן- ותני אותו לעצמך, לעכל את הבשורה, לנסות להבין את כל המשמעות של זה- אני פה בשבילך.

לאתי1000 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

החוויה שתיארת מעלה זכרונות כואבים מהסיפור האישי שלנו... הבשורה... אח"כ הניסיונות כנגד הסיכויים ואז... שוב הבשורה הסופית. אבל ("והינה אני שומע אבבבבבלללללל" - חלי מארץ נהדרת
) מכאן גם נפתחת דרך חדשה עם אור בקצה המנהרה. כמעט כל אחת בפורום מהאמהות המיועדות תעיד שהמפגש עם האפשרות של הפונדקאות כמה שהוא מפחיד, מדכא, מתסכל הוא גם הקלה ותקווה ! אני יכולה להעיד על עצמי שבלעדי הפורומים לא הייתי לומדת על התהליך כל כך הרבה. ובזכות המידע שרכשתי כאן ובפורום המקביל הצלחנו להתמקד בדרך שאנחנו בחרנו ללכת כדי להביא עוד ילד לעולם. אמנם אנחנו כאן באמצעות מרכז תיווך (של עדה ומינה) אבל כל אחד יכול לעשות את זה לבד, רק שיש לכל צד את המחיר שלו.. שולחת לך מסר עם הטלפונים שלי - את מוזמנת להתקשר
ובנתיים שיהיה לכם

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אני זוכרת היטב את הרגע ההוא , אחרי ההפריה ה-25 שלי שנכשלה. אני זוכרת את הרופא נשען לאחור בכסאו ומודיע לי שמבחינתו הסתיימו הנסיונות והוא ממליץ באופן חד משמעי על פונדקאות, זוכרת את התדהמה הגדולה שלי, את השאלות ששאלתי ואת התשובות שקיבלתי, לקח לי מספר ימים לעכל את זה ויחד עם תחושת האי ודאות והחשש מהתהליך חלחלה גם תחושת הקלה גדולה, שנה בדיוק מהיום ההוא החזקתי את ליבי בידיים שלי בזכותה של הפונדקאית הנפלאה שלנו. מצאי לך זמן פנוי, קראי הודעות שנכתבו בפורום ב-4 השנים בהן הוא קיים, מקדי את החששות והפחדים וצאי לדרך. אנחנו כאן לכל שאלה, התלבטות וחששות. בהצלחה

למעלה