עזרה עזרה עזרה

• פותח הנושא abni
  • פורסם בתאריך

abni

New member
עזרה עזרה עזרה

אני ממש בחרדה עצומה ומבקש כל עזרה והכונה כי לא ניראה לי שאני ממש יפנה לרופא .אז לפחות לדעת מה זה.גיליתי לפתע כמו גולה בכיס האשכים ואני לא מבין מה זה .אז כל מי שיודע מה יכול להיות ומה זה.אשמח להירגע.

Parabol

New member
הממממממ...........

זה האשך שלך!!!!!! ואם תבדוק שוב אתה תראה שיש שם עוד אחת... חלאס עם ההסטלבטויות האלה... ואם הגולה זה לא אשך... אז תלך מהר מהר לרופא...

abni

New member
ממש לא שום סתלבט.והבעיה שאני מתביש

ללכת לרופא.והגולה זה יותר נכון מעין גוש קשה שלפתע גיליתי אותו.

amitp

New member
אין במה להתבייש

עד כמה שבאמת היינו רוצים לחסוך לך בדיקה אצל הרופא, באמת אי אפשר לאבחן דרך הרשת, ואין ברירה אלא להגיע לבדיקה (ובמקרה שלך חשוב להבדק). אבל באמת שאין לך במה להתבייש - הרופא רואה כל יום הרבה מאוד מקרים דומים, ובאמת לא מתייחס לזה כאל משהו חריג. זו העבודה שלו, כך שמזה באמת שאל תדאג.

abni

New member
תודה אני בהחלט מבין.אבל יש לך איזה

השערה כללית ברור שלא איבחון.זה יכול להיות המחלה אתה מבין קשה לי אפילו ליכתוב אותה.

amitzahavi

New member
מתוך מדריך מרק לרפואה

סרטן האשכים - סרטן האשכים יכול לגרום להגדלה של האשך, או להופעת גוש בשק האשכים. רוב הגושים בקש האשכים אינם נגרמים על ידי סרטן האשכים, והיפוכו של דבר בגושים באשכים (המלמדים בדרך-כלל על קיומו של גידול ממאיר). תסמינים ואבחנה- סרטן האשכים יוצר גוש מוצק בשק האשכים ההולך וגדל, ויכול גם להיות מכאיב למדי. לעתים נקרעים כלי-דם בתוך הגידול והתוצאה היא היווצרות של גוש, הגדל במהירות וגורם לכאבים עזים. נוכחות גוש מוצק באשך מהווה סיבה מספקת לדאגה ומצריחה בדיקה אצל רופא ללא דיחוי. בדיקה גופנית וסריקת אולטראסאונד מסייעות לרופא לקבוע אם מקורו של באשך. אם הגוש נראה מוצק, במיוחד על האשך, יש להעביר דגימת רקמה ממנו לבדיקה מיקרוסקופית. כול זה ועוד בממדריך מרק... מומלץ מאוד ללכת לרופא מין\משפחה בלי דיחוי. רפואה שלמה,

למעלה