עזרה~עזרה~עזרה~דחוף!!!!!!!

עזרה~עזרה~עזרה~דחוף!!!!!!!

היי קודם כל מה נשמע? ודבר שני אני צריכה את כל האתרים שיש לכם שיש בהם חומר על סוסים.... או אם יש לכם חומר עצמכם אז פליז פליז פליז תתנו ל אני נואשת יש לי כמה דברים שעוד לא מצאתי עליהם חומר פליז תנו לי את האתרים או את החומר כמה שיותר מהר!!! מוצ´ה גרסיאס! או למי שלא הבין תודה רבה! love you רעות נ.ב יש לי טיול שנתי ב-25.11-24 למקום הכי מבאס בעולם לנגב אוף וזה גם רק לילה אחד!!!

angel457

New member
כנסייי....

אני הייתי בכיתה ז´ בטיול של הנגב... ללילה אחד והיה ממש סבבה!!!! אולי יש לכם את אותו טיול.. שיקחו אתכם לחוות האלפקות (ביום הראשון) ואתם תשנו באוהל של איזה בדואים ויתנו לכם אוכל.. ויש להם שם מלא גמלים.. וביוםם השני רוכבים על הגמלים.. והולכים למצדה.... זה הטיול?? ובקשר לחומר כתבת לך במונעי חיפוש על האתרים??

angel457 כנסי...

א. אני בכיתה ח´ ב. אנחנו ישנים באוהל ענק בנים בנות נפרד (בכיתה שאלנו למה זה מופרד אז המחנכת שלנו אמרה לנו שאם נצא 30 נחזור גם 30 ולא 31) ג. עולים למצדה ב2 וחצי בלילה.... ד. הלוואי שהיה לנו רכיבה על גמלים... בקשר לחומר.... חיפשתי ואני לא מוצאת אני מחפשת תחת הכותרת סוסים בכל האתרים ואין שם חומר מעשי..... נ.ב אנ כנראה עושה חצי פנסיון על הסוס שבתמונה,קוראים לו בז... כמה עולה אצלכם בחווה לעשות חצי פנסיון ומה צרך כדי לעשות חצי פנסיון? זאת אומרת כמה פעמים בשבוע לבוא וכו´.....

איזה חמוד!../images/Emo28.gif

איזה כיף לך! אצלנו המחיר תלוי עם הסוס בתא או בחצר, בתא זה 500ש"ח חצי פנסיון לחודש ובחצר 175 ש"ח בחודש חצי פנסיון... וצריך לבוא בסיכום עם המשתתףבהוצאות ולפי היכולת שלך...

angel457

New member
כנסי סוסה פראית...

בז סוס ממש יפה!! ואני מקווה שיהייה לך טוב עליו.. גם אנחנו ישנו באוהל ענקי והיה סוף הדרך!! היה צחוקים ולא הלכנו לישון עד 4 לפנות בוקר שהמחנכות באו וצעקו עלינו!!! חחחחחח... ואצלנו חצי פנסיון זה עולה משהו כמו 1250 ש"ח... שלדעתי זה הרבה אבל זה כולל הכווול: שעורים, התאחדות, פרזול וכו´... ובחצי פנסיון אצלנו באים 3 ימים בשבוע... כמה עולה אצלכם חצי פנסיון?? וכמה ימיים בשבוע??

למעלה