עזרה עזרה בבקשה

piligi

New member
עזרה עזרה בבקשה

שלום לכולם. החלטתי לחזור לרקוד אחרי שנתיים שלא הייתי בארץ......הגעתי להרקדה ביום א' (לא משנה איפה) והיה בה שעה וחצי ראשונות ריקודי זוגות...אחר כך 45 דק' של ריקודי מעגלים...ושוב זוגות....מיותר לציין שכמעט ולא רקדתי (כי אין לי כרגע בן זוג) והמעגלים היו קצרים מאוד יחסית לריקודי הזוגות.... מישהו אולי מכיר הרקדה (באיזור המרכז) שיש בה יותר ריקודי מעגלים או לפחות שזה מחולק שווה בין המעגלים לזוגות כדי שאני אוכל לחזור לזה איכשהוא ולא אתייבש כל כך הרבה זמן בלי לרקוד.... תודה רבה על העזרה!!!

אני יכולה להמליץ רק על

מה שאני מכירה ממש טוב. וזה את ההרקדות המדוברות של ירון כרמל,(לטובה כמובן) מחיל ב8 זוגות למתחילים חצי שעה אחר כך שעה מעגלים, וככה זה ממשיך. ועולה ברמה כל פעם.( נראה לי..לא בטוח) אז עם גן שמואל זה מספיק במרכז בשבילך, כל יום ראשון ורביעי. ואם את רוצה עוד פרטים יותר מדויקים אז תיכנסי לאתר שלו.. yaroncarmel.co.il לדעתי הוא מרקיד נהדר. מקווה לראות אותך.

rak dan

New member
מוטי מנחם יום ב' ב"אשלים" ראשל"צ

אולם הספורט ליד התיכון ב-"נוה אשלים" מערב ראשל"צ. אם זה מספיק מרכז בשבילך ? מתחיל במעגלים בשעה 20.00 ועד- 21.15 אם זה מספיק לך שעה ורבע על ההתחלה? בקהל הרבה רוקדות צעירות חלקן ללא בני זוג , מוטי מתחשב בהן ועל כן מאריך גם בסבב המעגלים השני והשלישי. לעיתים על חשבון הזוגות, אבל עם כאלה חמודות, מי יכול לעמוד בקיסמן !

הרקדה באשלים ראשון-לציון יום ב

נוסף על סבבי המעגלים כפי שציין rak-dan , מתקיימת בחדר נוסף הרקדת מעגלים בזמן שבאולם הגדול יש זוגות. כך שניתן לנצל את כל זמן ההרקדה למעגלים בלבד. חוץ מזה - אני מאד ממליצה על הרקדה זו: אולם גדול, מרווח וממוזג, רפרטואר טוב (לטעמי), מדריך טוב ואווירה נעימה.

מה דעתך לרקוד בינתיים בהרקדות הנשים

של המרקידה רויטל גולן שלנו ,מנהלת הפורום, אני מאמין שאצלה אפשר להתקדם יפה מאד ולהתקבל בחמימות. אם אין לך התנגדות לרקוד בהרקדת נשים בלבד, אז זאת באמת ההרקדה הכי מתאימה לך, רויטל כידוע בחורה רצינית ,חביבה ויסודית מאד.

Dיהודה

New member
צריך להשקיע הרבה ...

התאור שנתת תואם להרקדה שהיתה בכפ"ס. למיטב ידיעתי יש שם גם אולם קטן עם " לימוד ריקודים " אין ברירה , צריך לצלול למיים הקרים , ללכת גם לחוגי מתחילים. בדר"כ חוגי המתחילים מתחדשים בחודש ספטמבר כך שאת במצב טוב. לגבי מציאת בן זוג , צריך בלי בושה לחכות להזמנה ( או להזמין , להגיד שאת עם סימן "ל" על הגב). וכמו בשדה צייד צריך לנהוג בהתאם ( שיפור אותם דברים שיגרמו שנהיה מושכים יותר ). המון המון הצלחה בחזרתך לריקודי עם. יהודה

logoman

New member
הרקדה בפ"ת

יש לך אפשרות לרקוד בימי ראשון אצל אתי מעודה....כמעט ואין זוגות אבל יש הרקדה נחמדה זה מתחיל ב20:00 ונגמר כשנימאס כמו שמרתי זה מתחיל בשעה 20:00 במתנ"ס יוספטל פ"ת.

איתן טביב במקיף ח' ראשל"צ, יום ה'

מעגלים מ 20:00 (אולי אפילו קודם) עד 21:00, עם זמן רב המוקדש ללימוד, ושוב מעגלים מ 21:30 עד 22:30. כך עד 22:30 יהיו לך כבר שעתיים של מעגלים עם חצי שעה הפסקה לזוגות. ההרקדה אח"כ ממשיכה עד אחת, אבל בהמשך מרכז הכובד עובר לזוגות. כמו כן מצטרף להמלצה על ההרקדה של מוטי מנחם שציינו קודמי בשרשור.

תרקדי

New member
ההרקדה של אייל עוזרי בימי ראשון

בבה"ס "בליך" בר"ג. רוקדים מעגלים ברצף בין 20:30 ל - 22:30.

למעלה