עזרה- עוגת בקבוק יין

32שירלי

New member
עזרה- עוגת בקבוק יין

לקוחה טובה מאוד שלי רוצה 3 עוגות לשבוע הבא.... היא נותנת את העוגות שלי מתנה לחברים שלה. (וכנראה יש לה הרבה כאלו....) בכול אופן, אני צריכה לעשות עוגת יין, בקבוק יין או משהו כזה. ראיתי שנעשו כמה עוגות כאלו , של בקבוקים שוכבים על איזו שמיכה כזאת או משהו. ... לא ברור לי איך נוצר הצורה של העיגול.... כלומר מאיזה עוגה חותכים את זה ככה? אשמח להסבר מפורט . אם מישהי יכולה להסביר איך עושים עוגה שהיא דלי ואז בקבוק בפנים, אני גם אשמח. אם למישהי יש את הספר של דבי בראון עם העוגה הספציפית הזאת עם היין בתוך הדלי אשמח מאוד. העוגה השניה זאת עוגת מחשב לפטופ.... לא ממש ברור לי איך עושים את המסך... העוגה עצמה זה המחשב, ואפשר גם עם דף אכיל, אבל המסך , איך הוא עומד? מצפים קאפה בבצק סוכר ואז מדביקים אותה איך שהוא? או שדוחפים שיפודים לתוך הקאפה שמצופה בבצק ואז לתוך העוגה? אשמח לעזרה בהקדם, כי העוגות בשבוע הבא, ואני דוחה אותה כבר שבוע מעודף פרוייקטים... אני אעלה בקרוב.... את הפרוייקט העיקרי בתודה מראש, שירלי כץ

32שירלי

New member
אז מכל מי שעשתה עוגת בקבוק

אין אף אחת שיכולה להסביר איך עשתה את העוגה? כלומר מאיזה עוגה מורכב היין ששוכב

net the jet

New member
שירלי, רוב הגולשות היום בפורום די חדשות בתחום

ככה שיכול להיות שלא עשו... אני למשל ( אמנם לא טרייה בבצק סוכר ) אבל מעולם לא הכנתי נסי לחפש אחורה דרך החיפוש כי כן דובר על זה כאן ( האמת... אין נושא שלא עלה
... רק צריך את הזמן והסבלנות לנבור בחיפוש...)

32שירלי

New member
קשה לי לראות את

הסרטון... משום מה חסר לי הפלאג, ואני לא יודעת איך לתקן את זה.... את ההדרכה השניה ראיתי, פשוט לשים בצק סוכר על בקבוק, ואז לשים בתוך תיבה. אבל יש רעיון אחר למה לשים למעלה חוץ משוקולד לבן ועלים של גפן?

pink duck

New member
לא ניסיתי את זה אבל

הבנתי שאפשר לאפות במקום בתבנית רגילה בתוך קופסת פרינגלס או קופסאות שימורים גדולות מהרגיל. תמיד שווה לנסות:)

sweetart1

New member
תשובה

היי שירלי- לגביי עוגת בקבוק למרות שעוד לא יצא לי להכין אחת- אני הייתי מכינה או מכמה עוגות קטנות נניח קוטר 12 אחת על השנייה ומהן מגלפת את צורת פיית הבקבוק או פשוט עושה השלמה על הגליל עם בצק אכיל. אני יודעת שיש שהיו יוצרות את הצורה הבסיסית מבצק מרשמלו ופיצפוצים. לגבי עוגת לפ טופ כבר יצא לי להכין כמה את המסך הייתי מכינה כשבוע מראש כשאני מכניסה לפחות שלושה שיפודם לרוחבו נותנת לו ייבוש טוב דואגת להפוך צד שייתיבש היטב משתי הצדדים. מדביקה דף אכיל לפי הצורך. יש כאלו שמצפות וופל גדול או קפה כפי שציינת- לא ניסיתי. לבסוף תוקעת אותו לתוך העוגה- דאגי שהשיפודים יהיו ארוכים ויגיעו עד בסיס העוגה. מצרפת לך תמונה של אחת כזו שעשיתי. אם יש עוד שאלות אני כאן.

למעלה