עזרה עבור חברה

gilgalad

New member
עזרה עבור חברה

היי,

אני כותבת כי אני מנסה, איכשהו, למצוא משהו שיעזור לחברה יקרה.

היא בת 43, בן זוגה 37, יש להם ילד אחד ללא טיפולים, עוד מעט בן 4, והם מנסים כבר שנה, ללא הצלחה. הם היו ברפואה ציבורית בבי"ח ושם אמרו להם שאין להם כל כך סיכוי מהנתונים שלהם ושישקלו תרומת ביצית.
חברתי בדכאון מכל העניין הזה. כלפי חוץ לא רואים אך בן זוגה חלק איתי שמצבה קשה מאוד. אני מחפשת איך לעזור לה. האם יש כאן נשים בסיטואציה דומה? עם ילד, בגיל 43 שהמליצו להם תרומת ביצית? בין היתר היא חוששת שלא תאהב את הילד. ואני מניחה שזה רק אחד מהפחדים שלה.
הם בודקים את האפשרות של ללכת לטיפול פסיכולוגי, עד כמה שידוע לי כרגע אין משהו בכיוון הזה.
עם כל האמפטיה שאני יכולה להציע, אני לא במצבה ואני לא באמת יכולה להבין ועל כן אני לא יכולה לתת לה עצה שתהיה אמינה בעיניה. אשמח לקבל מכן תובנות לגבי איך, אם בכלל, אפשר לתמוך ולעזור בתקופה הקשה הזאת.

תודה מראש,
G.

יש כאן לא מעט.... הצעתי האישית היא לפני שהיא עושה החלטות סופיות ללכת לרופא שנחשב לתותח בתחום הרזרבה השחלתית הנמוכה, כי אני מעריכה שזאת הבעיה
אכן בגיל 43 הסיכויים נמוכים מאוד ללידת ילד בריא מהביציות שלנו, אבל לא בלתי ניתן וצריך לבדוק את כל הנתונים שלה. אני בעד יעוץ נוסף לפני שתחליט איך רוצה להמשיך הלאה.
אני חושבת שעצם הדאגה שלך אליה והאכפתיות היא דבר חשוב בתקופה לא פשוטה, להקשיב לה ולראות אם יש דרך כלשהי שניתן לעזור לה. מרגש מהצד שיש לה חברה כמוך
איילת

פנדה30

New member
לי יש ילד מביצית שלי,וילדה מתרומה

(קצת קצרה בזמן, אם תרצי לקשר ביני לבין חברתך- בשמחה)-
גם אני מאווווד חששתי מזה. יש פה אינסוף הודעות דומות. החשש קיים, טבעי והגיוני.
שאלתי שאלה דומה, ולא האמנתי לאלו שאמרו שאין הבדל.
ואין הבדל. בחיי. אוהבת אותה כאילו הייתה מבייציותיי שלי. בסביבתי כמעט ואיש אינון יודע, והמון טוענים שהיא "ממש דומה לך!", ויש שאומרים שאפילו לאמא שלי...
היא מהממת, מחוברת מאוד לאחיה הגדול, והיא שלי, לגמרי שלי.

בהצלחה לחרבתך.
ואשריה שיש לה חברה כמוך.

gilgalad

New member
תודה לשתיכן!!

אני אשמח לקשר בינה לביניך, פנדה30, כי, כמו שאמרתי, אני לא במצבה, יותר מזה, אני בהריון מתקדם ואני חוששת מהצרימה שאני אבוא ואייעץ :/
מישהי שהייתה שם תהיה הרבה יותר לעזר, לדעתי.

עוגי555

New member
אהבת י את הרגישות ואת הנכונות

gilgalad

New member
תודה.
למדתי מהנשים בפורום פוריות

לצערי אני מכירה יותר מדי אנשים בטיפולים פוריות כאלו ואחרים וכבר שנים שאני קוראת שם מדי יום ללמוד על התהליכים הרפואיים ולא פחות על החלק הנפשי.
רק דרככן אני יכולה לדעת.

MAMALY

New member
שתפנה אלי

אמא של 3 בנים מקסימים אחד שילדתי בעצמי ועוד שניים מתרומה (לא תאומים)
את כולם אוהבים אותו הדבר
אף אחד לא חושב על התרומה בכלל
אני אפילו לא נשאתי אותם בגופי פונדקאית נשאה אותם.... לא רק שהביצית לא שלי גם ההריון והלידה לא היו שלי...

אין מילים לתאר את האהבה אין שוני בכלל אנחנו משפחה.

תגידי לחברה שלך שמה שחשוב בחיים זה לא הגנים זו האמהות והאהבה
ביצית לא עושה תינוק שלך.... אמא זו מי שקמה בלילות, מי שלוחקת לגן, מי שמחבקת כשחולים, מי שתשמחה איתך... זו אמא.

הגיע הזמן להיות אמא ותגידי לה שאני מבטיחה לה שברגע שהיא תראה את הUS בפעם הראשונה בדופק היא לא תזכור את התרומה בכלל
היא תהיה בהריון, היא תתן חיים לילד שלה, רוב הסיכויים שהוא יהיה דומה לאבא שלו (אצלינו אחד בול השני חתיך עולמי בכלל לא וטוב שכך אין עליו) היא תניק אל מול שקיעה, היא תכאב בחדר לידה כל הדיל...
חבל שהיא מבזבזת אנרגיה וכוחות סתם. תוך חדשיים היא יכולה להיות בהריון כבר.

היא לא הראשונה ולא האחרונה שזה קרה לה (לי זה קרה בגיל 37 יותר צעירה ואני לא היחידה )

זה לא עניין של אף אחד זה עניין פרטי שלה זה לא סוד זו ברכה

אפשר להגיע אלי בפרטי.

יהיה בסדר.

למעלה