עזרה+סקר

יניב ה

New member
עזרה+סקר

משום מה בחורות חושבות(ברובן כמובן) שגבר מוכן לסקס תמיד לא משנה מה... ברור שגבר ואישה רוצים את זה באותה המידה, אבל אם בחורה מסרב באותו הרגע ברור שהגבר מתבאס אבל הוא בדרך כלל יכח את זה בצורה של מעוניין אבל עדיין כנראה היא לא מוכנה... אצל גבר שמסרב לבחורה הבחורה בדר"כ די תפגע תקח את זה אישית ותחשוב שהוא לא נמשך אליה , הרי" אנחנו הגברים תמיד רוצים לעשות את זה ואם לא משהוא בכן הבנחורות לא בסדר" למה הדעה הקדומה הזאת על גברים? למה לא יכול להיות שפשוט אנו רוצים קשר יותר המוק מסתם עוד חפוז/סטוץ? ברור שמין עוזר לגבר להיפתח לאהבה ובחורה צריכה את הרגיעה כדי להיפתח למין ולפי התאוריה הזאת אנחנו הגברים מוכנים לעשות את זה תמיד אבל התאוריה לא תמיד צודקת!!!

יניב ה

New member
כן

שמעי זה די לצערי כי זה גורם לבעיות של רק סטוצים אם הייתי בן 15 עוד פעם אז אוליי אבל זה נמאס משעמם וחסר תוכן...

virtual angel

New member
לא רבים הגברים שמסכימים איתך../images/Emo6.gif

יקירי. כמובן שיש יוצאים מן הכלל, אבל הרוב בדרך כלל לא מסרב להצעה לסקס מאישה. אם זה מגיע למצב כזה (ללא נימוק הגיוני) זה מפחיד אותנו עד מוות. למה? ככה. זה מה יש. חוץ מזה שאני חושבת שזה הרבה מאוד פונקציה של מראה חיצוני. פצצה מהממת שתתחיל איתך אתה תמיד תרצה, סטוץ או לא. בחורה ממוצעת שתתחיל איתך, אולי באמת לא יבוא לך עליה, לא בגלל הסטוץ אלא בגלל שלא בא לך עליה ולא מטעמי תוכן ועניין
סבבה רק תקרא לדברים בשמם.

voguemaster

New member
אני לא מסכים עם זה

וכבר התחילו איתי לא מעט פצצות מהממות בחיי הצעירים
. אם להסתמך על הניסיון שלי, אז גברים מסרבים לרוב הבחורות שמתחילות איתם...
מה לעשות, לא כל פצצה עושה לי את זה, ולא כל בחורה עושה לי את זה. זה לרוב כמעט ולא קשור לעד כמה היא פצצה או לא, אלא לכמה סקסית היא ואיזה מבט יש לה, איזה עיניים. ראיתי גם בחורות שנראות ממש טוב וממש לא בא לי עליהן, וכנראה שאי אפשר להצביע על משהו ספציפי ולהגיד "זה לא מוצא חן בעיניי אצלה" אלא פשוט יש משהו כזה, או שפשוט היא לא עושה לך את זה מספיק... טוב נו, אני אפסיק ל-&*%^&% ת´שכל עכשיו..
אלי

יניב ה

New member
אז פה הטעות!

לפני מספר ימים הכרתי משהיא שנראית מדהים אבל לצערי כל מה היא רוצה ברגע של החיים זה "משהוא פשוט" או לפחות ככה היא כינתה את המין ללא תנאים הזה.. ולמען האמת זה די מבאס בגלל שעד שמכירים משהוא שהוא די מדליק אותך הוא רוצה רק מין. ברור שחבר שלי חושב שאני אידיוט בטענה שכל גבר רוצה להיותboy toy אבל מצטער מין סתמי כבר פסה.

dovk

New member
אז אני יגיד לך:

ת י א ו ר ט י ת הייתי מוכן לסקס עם כל מי שהמראה שלה עושה לי משהו. בפועל... זה לא לגמרי עובד ככה, ואם אין איזושהי כימיה עם הבת אדם, זה לא ילך (ושים לב לסייג, שכן אם פתאום תופיע מולי (או לפני לצורך המקרה), מישהי, למשל עם ישבנים מדהימים, וזה שאני כל כך מתרגש מהמראה שלהם יעשה לה משהו, אז כבר יש כימיה והשאלה לא רלבנטית. א ב ל, ופה נכנסת ומתערבת הפנטזיה שלי - אם היא מתרגשת מהמבטים שלי, זה עוד לא אומר שהיא רוצה את הזין שלי בתוכה. אולי רק שאני אמשיך ואסתכל? אה, בנות? ואולי זה יספיק לי גם? למה כל דבר צריך להיגמר בזיון, שאז הכל הרבה יותר מסובך ומסוכן? בחורה שתתנהג כמו גבר מבחינת השקיפות של הרצון למין והנכונות לכאורה לשכב עם כל אחד תדחה אותי. כן, חשוב לי לדעת שמי שרוצה לשכב איתי רוצה לעשות את זה מפני שמצאתי חן בעיניה בצורה זו או אחרת, ולא מפני שבוער לה בין הרגליים...

יניב ה

New member
זה תלוי

פעם הייתי ככה אבל זה אומר שעדיין כשאני רואה משהיא מדהימה היא לא מושכת אותי, פשוט כבר למדתי להכיר את עצמי והבנתי שאחרי לילה של סקס מדהים,,,,, יש ריקנות בפנים, לפחות בשבילי סטוץ הוא בסה"כ כמו רעב וכאני מלא אני מרגיש את הכאב בטן וכשזה מתרוקן צריך לאכול עוד פעם, אבל כשיש מעורבות של אהבה ויתר הרגשות יש משהוא הרבה יותר מדהים מסתם מין.... אבל זו דעתי האישית.

dudusch

New member
לפי דעתי...

הכל צריך להיות בהסכמה. אם אין הסכמה אין מצב שיקרה משהו (אלא אם יש נטיות לא חוקיות). יכול להיות מצב בו התפישות של שני הצדדים שונות מאחר וכל אחד שבוי בסטריאוטיפים על המין השני (הכללות). מה עושים? מבהירים את הכוונות בלי להתלהם ובלי לפגוע. אם לא מתאים, ממשיכים הלאה ולא קרה שום דבר. אם מתאים, ממשיכים בקשר... בהצלחה ויום טוב!

יניב ה

New member
ברור

כנראה שלא הבנתה אותי אבל חפיף, מה שניסיתי לומר זה שלרוב הבחורות יש דעה קדומה לגבי הגברים ולהפך...

למעלה