עזרה+ סיפור קצר!

עזרה+ סיפור קצר!

בנות אני צריכה עזרה! חודש הבא בעזרת השם, אני והקופיקו נוסעים לצימר ל3 לילות (משמע 2 לילות) ביום האחרון יש לו יום הולדת, אני רוצה להפתיע אותו בעוד משהו, אבל- אנחנו משלמים על הצימר חצי חצי וזה יוצא 580ש"ח ללילה כלומר אין לי הרבה כסף =] אז משהו חמוד, בסביבות ה100-150שיגרום לו לחייך!. וסיפור קצר- ב17.3 אני חוגגת 18 והחייל עושה לי צניחה חופשית ליום הולדת=] שזה בערך חלום חיי=] אני אעלה תמונות שאקפוץ (ב20 למרץ!) חח מישהי פה עשתה צניחה? שתספר לי?=]

Please Dont Cry

New member
אממ, אני עשיתי P:

עשיתי עם ידיד שלי, זה היה נחמד... כאילו, לא יודעת, זה או שממש ממש ממש נהנים, או שלא כל כך... אז אני בחלק של הלא כל כך P: זה היה נחמד, הקטע של הנפילה ממש ממש מפחיד, הקטע של הצניחה דיי נחמד, כל הסיפור עצמו הוא בערך טיסה של איזה 10 דקות אולי רבע שעה, אח"כ נפילה של דקה וצניחה של 4 דקות משהו כזה. בלי לבאס או משהו, בשבילי זה פשוט לא היה שווה את זה, אבל נחמד בתור משהו לסמן עליו וי
עשיתי בחוף הבונים, היו אחלה אנשים [מבחינת צוות], ונוף יפה.. ועשיתי גם דיוידי, הוא יצא מגניב רצח ואני לא נראית שם כל כך סובלת שזה כבר טוב D: רק חבל שדיוידי עולה עוד איזה 500 או 600 נוסף ל1000 ומשהו שכבר משלמים על זה :/ בנוגע לצימר - האמת אין לי רעיונות, כי לדעתי עצם הנסיעה זה כבר חוויה D: אם לדוגמא זה היה לי ולחבר שלי, אז היינו חושבים על הנסיעה בתור מתנה.. לדעתי לא חייב דווקא איזה משהו מוחשי, תצאו לטייל שם ולמסעדה טובה, או תשבו בג'קוזי, וזה כבר יהיה כיף ליומולדת

לגבי הצניחה-

אני עושה את זה בדרום כי בחוף הבונים לא היו נחמדים משהו=] לגבי הצימר- הנסיעה זו לא מתנה, כי הוא משלם על זה חצי מבינה? =] חשבתי הוסיף משהו קטן ממני אליו=]

Moranyosef1

New member
...

תקחי תחתונים וחזיה מתחרה תעשי לו אחלללללה של מתנה ;) חחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם אני צוחקת .. :) ממ את יכולה לעשות מלא דברים .. אלבום תמונות מעוצב (וכיף גם להכין את זה) .. או שתקני בחנות 'אנטר' יש מין מסגרת כזאת גדולה שהקטע שלה זה שעוברים מין חוטים מתוחים בין כל מיני נקודות שונות על המסגרת וככה אפשר לתקוע שם מלא מלא תמונות וזה יוצא מההההההההמם (עולה משהו כמו 80-100 שקל) ... ואם לא בא לך על הקטע של התמונות אז אפשר חולצה או משהו שהוא אוהב ... בהצלחה חח :-*

ב-100-150 שקל את יכולה לעשות לו אחלה מתנה../images/Emo13.gif

תלוי איפה את מוצאת כל דבר. אני רציתי לעשות לו משהו חמוד וקטן לשנה שלנו אז עשיתי לו ערכת "משהו למישהו ממש משהו משהו" ואת יכולה לשים לו מלא דברים אישיים או שקשורים אליכם! משהו מתוק (עוגיות/שוקולדים..אני מצאתי שוקולדים של "גיבור שלי" "חיים שלי" וכאלה), משהו קיצבי-דיסק, משהו מצחיק -כרטיסים לסטנד אפ, משהו מפנק-קופונים למסאז' (שגם את יכולה לעשות..), משהו מעורר -קפה, משהו מרגש-קולאז שלכם..משהו אישי-מכתב. משהו למזל - כרטיס גירוד (אני קניתי מאנטר כרטיס גירוד של פנטזיות והוא ממש התלהב!)..הוא רצה ללמוד ספרדית אז קניתי לו גם שיחון ספרדי-עיברי שהוא ממש אהב (משהו לחלום עליו/משהו לקרוא) והיו לי עוד מלא רעיונות.שמתי הכל בתוך קופסא שרשמתי עליה "לכבוד השנה שלנו, אני מקווה שנמלא את הקופסא בהרבה זכרונות ביחד. ובגלל שאתה כזה משהו מיוחד אז עשיתי לך ערכת ...אז הנה משהו מכל ה
.. והכל עלה לי בסביבות ה100 שקל. את יכולה לעשות לו ערכת חמשת החושים, ולהוסיף קצת טוויסט סקסי לזה (חוש הטעם-תחתונים אכילים למשל, או שמן גוף מלקק בטעמים) וכך הלאה.. אם את צריכה עוד רעיונות אשמח לעזור
ואנחנו הולכים לצימר בסופ"ש הזה...

וואי תודה=] יכול להיות שאשלב!

לאיזה צימר אתם הולכים? אנחנו ל"כינרת לאוהבים" בישוב מגדל, עם ארוחת בוקר בחול המועד פסח..

האא האמת שאין לי מושג../images/Emo12.gif

הוא התעקש שהוא יסדר את הכל בעצמו (למרות שעכשיו הוא בצבא אז לא יודעת איך הוא חשב לעשות את זה), אז אין לי מושג מה יהיה בסוף.
נקווה לטוב
נראה לי שראיתי את הצימר הזה בחיפושים שלי.. מהמם
בהצלחה במתנה..ותהנו

למעלה