עזרה סופר דחופה!!!!!!

חגי21

New member
עזרה סופר דחופה!!!!!!

לחברתי נידרס הכלב (עליו השלום) שהיה עימה מגיל צעיר בהתחלה היה הצער רב אך בהמשך היה נידמה כי נישכח הדבר לאיטו אך עתה היא חפצה בכלב חדש למרות התנגדות ההורים....אז יצאנו ברעיון של כלב כיס אך הבעייה שאני לא יודע מהיכן להתחיל מיקום עלות וכו אשמח אם תפנו אותי למגוון רחב של מקומות פוטנציאלים (אפשר גם להציע מגוון של כלבים קטנים וחמודים שלא דורשים טיפול או יחס תמידי מכייון שהיא בצבא רוב היום)

SilentWave

New member
אויש נו באמת...

"כלבים שלא דורשים טיפול אל יחס ?" אני לא יודע אם שמת לב, אבל כלב זה לא משהו על בטריות שאפשר לכבות ברגע שלא מתאים. כלב הוא חיה חברתית, שבכדי שיהיה מאושר צריך להיות כמה שיותר בחברתו. ובכל זאת עיצה - לפי התיאור שלך חברתך צריכה חתול. קטן, חמוד ולא דורש טיפול רב, מסתדר מצויין גם לבד.

חגי21

New member
ממש לא הבנת נכון

לי יש בבית 3 כלבים והם מקבלים יחס מסור ואוהב אבל חברתי בצבא עד 18:00 והוריה מגיעים ב 17:00 לפעמים אמא עובדת ערב אז היא כל הבוקר בבית מה לעשות שלא ניתן לשחק עימו 24 שעות שאמרתי כמה שפחות יחס התכוונתי לכלב שקט ולא היפר אקטיבי (כמו הבורדר קולי שלי) יותר לכיוון של אופי של פודל ביתי נ.ב השאלה התיחסה לגבי כלב כיס

SilentWave

New member
בכל מקרה, כל סוג כלב, להחזיק

מבוקר עד הערב לבד לא מומלץ. ובלי צחוק, חתול יותר מתאים למה שאתה מתאר. הוא עצמאי הרבה יותר, דורש פחות טיפול, מסתדר לבד מצוין. ושוב - כלבים, גם שקטים ורגועים, הם חיה חברתית-להקתית, שמרגישים לא בנוח להישאר לבד.

למעלה