עזרה - סוללה למחשב נייד

itayshush

New member
עזרה - סוללה למחשב נייד

הנייד שלי לא פועל אם אני לא מחבר אותו לחשמל אולי לדקה+- השאלה האם לקנות סוללה חדשה או שיש עוד אופציות?! יש אולי ספק כח חיצוני ?! כי חשבתי על זה שאם המחשב הזה ידפק אני אוכל להעביר אוי לנייד אחר.. יש משהו?! מה הטווח מחירים כולל התקנה?

Jan22

New member
לא הבנתי

הסוללה מחוברת לנייד והנייד מנותק ? ואז הנייד נכבה ? אם כך כנראה שהסוללה עשתה את שלה. כמה זמן יש לך אותה ? האם היית מחבר את הנייד + הסוללה לחשמל לעיתים קרובות ? אם כן ,זו אחת הסיבות העיקריות לחיסול הסוללה. התקנה של מה בדיוק ? סוללה קונים ומחברים תוך 2 שניות. פלוס מינוס 500 שקל לסוללה 6CELL שהיא הסטנדארט ברוב הרכישות של ניידים כיום (כלומר רכשת נייד X - סבירות גבוהה ל6CELL).

itayshush

New member
כן..

הסוללה של הנייד שככה קניתי פשוט מתה, ככה שאני חייב להיות מחובר לחשמל. המחשב ברשותי בערך 2.5 שנה מה אני לא אמור לחבר את המחשב לחשמל?! בדר"כ זה מה שעשיתי. איך ניתן היה להמנע מכך? תודה

RoyBO

New member
שנתיים וחצי זה זמן מכובד

אתה יכול "לחדש" את תאי הסוללה שלך. חפש בגוגל חידוש סוללה.

יאיר B

New member
אם המחשב היה כל הזמן מחובר לחשמל (כמו מחשב

שולחני למשל), היה כדאי להוציא את הסוללה מתוכו ולשמור במקום אחד. אם עבדת עם הנייד במחזורים (כלומר פריקה של הסוללה וטעינה שלה), אז היא פשוט נגמרה (זה קורה לכל סוללה, יש להן אורך חיים מוגבל לבערך 500 מחזורי טעינה +-).

כאילו שכל פעם כשמחברים את המחשב

לחשמל אמורים להוציא את הסוללה? יש לי את המחשב והסוללה 3 שנים + ולפני כשבועיים קניתי מטען חדש אבל זה לא פתר את הבעיה /tapuzforum/images/emo201.gif

kobi 23

New member
ככל הנראה

אפשר להגיד קדיש על הסוללה,כל סוללה מתבלה לאחר זמן מה,בטח אחרי 3 שנים. תנסי לחפש בגוגל חידוש סוללה.אולי ישתלם לך. לגבי השאלה של חיבור לחשמל. אם המחשב לא זז מהשולחן עדיף להוציא את הסוללה ולשמור אותה בצד (על 60 %) אבל אז חובה אל פסק. אם בכל זאת את מעדיפה שהסוללה תהיה במחשב את צריכה לשנות בהגדרות צריכת החשמל סף והתלחת ההטענה. לדוג':שהמעטן יטעין את הסוללה אך ורק שהיא מגיעה ל15% ושתסתיים ב% 96 לכל סוללה יש אורך חיים של הטענה,אי אפשר בלי סוף.

kobi 23

New member
אני לא בטוח שיש עוד כאלה

חדשים כמעט בטוח שלא סדרה 40 הינה סידרה ישנה,היום יש כבר 61

למעלה